Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów POMOCY W INTEPRETACJI
Odpowiedz

POMOCY W INTEPRETACJI

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie czy gorączka może mocno zmienić temperaturę mierzoną w pochwie już pisze o co mi chodzi.. z pon na wt miałam w nocy temp 37,9 i jak o 7.00 mierzyłam w pochwie miałam 38,2 ale poszłam spać dalej i o 10 jak już nie miałam gorączki zmierzyłam temp i miałam 36,9 następne dwa dni miałam już cały czas temp 36,9 i już bez gorączki tylko podgorączkowy stan we wtorek 37,1 i mam też od 3 dni ciemne brązowe plamienia ale używam tylko wkładek bo dużej ilości tego nie ma..mam miesiączki zazwyczaj od 32-37 dni ale ostatnią miałam po 40..robiłam testy wczoraj i 3 dni temu ale nic i tak się zastanawiam czy jest szansa na fasolkę, czy może moja gorączka mnie wprowadza w błąd...jak myślicie?

• Brunhilda Przyjaciółka

Wysłany: 13 marca 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiag, może udostępnij cały wykres, tak łatwiej będzie interpretować

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    już udostępniłam :)

• OvuFriend

Wysłany: 13 marca 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomość wyedytowana przez administratora forum z powodu łamania zasad regulaminu. (reklama)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ