Pomocy w interpretacji wykresu
-
Cześć Dziewczyny, jestem tu całkiem nowa i mam ogromny problem z interpretacją wykresu. Ovufriend mi wyznaczył dzień owulacji w takim dniu kiedy już śluzu płodnego nie było a test owulacyjny wyszedł pozytywny 5 dzień z kolei ( na opakowaniu jest napisane,że najbardziej wiarygodny jest pierwszy) już sama nie wiem co mam myśleć. Druga rzecz: w tym cyklu robiłam testu owulacyjne ok godziny 14-15 .Przedwczoraj zrobiłam test ok 14 wyszedł pozytywny ,potem z ciekawości zrobiłam ok 18 i wyszedł negatywny (miałam 2 godziny przerwy od picia jakichkolwiek płynów ale ok godziny 15 wypiłam kawę a dopiero potem przerwa 2 godziny) .staramy się z mężem już 3 miesiąc, może to nie jest długo ale czuje po sobie,że się za każdym razem coraz bardziej się załamuję, gdy test mi wychodzi negatywny i nie wiem czy źle może obliczam te dni płodne i może źle interpretuje ten wykres -sama już nie wiem. Będę bardzo wdzięczna jeśli mi pomożecie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2016, 10:24
-
Hej. Wg mnie wszystko jest ok. Jestes po owulacji na co wskazuje temperatura i śluz. O testy owu sie nie martw, mi wychodziły pozytywne nawet 3 dni po potwierdzonej owu (dalej nie sprawdzałam).
Teraz pozostaje czekać cierpliwie aż miesiączka nie przyjdzie -