X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Pomóżcie !

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nuteczka1337 Koleżanka

Wysłany: 27 listopada 2016, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobietki pierwszy raz mam tak niska temperaturę ciała pod pachą w porównaniu do wysokiej w pochwie . W tym miesiącu miałam tylko plamienia bez normalnego okresu wiec nie zapisałam kiedy się zaczęło plamienie natomiast codziennie mierze temperaturę i od 21 jest utrzymująca się ok 36,8-9 martwi mnie jednak to ze czuje się bardzo osłabiona i pod pachą moja temperatura to przedział 36,2 -36,4 :/ czuje jakbym miała grypę ale nie mam gorączki :/ Dodam że kochaliśmy się z mężem akurat w czasie wzrostu temperatury.

• kociaczek280 Koleżanka

Wysłany: 27 listopada 2016, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Temperatura ciała jest zawsze nizsza od tej w pochwie. U mnie sa dużo większe wahania, bo pod pacha mam zawsze w przedziale 35 i coś a 36.4. Myślę, że nie należy sie tym przejmować :-)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ