X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Pomóżcie !

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nuteczka1337 Koleżanka

Wysłany: 27 listopada 2016, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobietki pierwszy raz mam tak niska temperaturę ciała pod pachą w porównaniu do wysokiej w pochwie . W tym miesiącu miałam tylko plamienia bez normalnego okresu wiec nie zapisałam kiedy się zaczęło plamienie natomiast codziennie mierze temperaturę i od 21 jest utrzymująca się ok 36,8-9 martwi mnie jednak to ze czuje się bardzo osłabiona i pod pachą moja temperatura to przedział 36,2 -36,4 :/ czuje jakbym miała grypę ale nie mam gorączki :/ Dodam że kochaliśmy się z mężem akurat w czasie wzrostu temperatury.

• kociaczek280 Koleżanka

Wysłany: 27 listopada 2016, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Temperatura ciała jest zawsze nizsza od tej w pochwie. U mnie sa dużo większe wahania, bo pod pacha mam zawsze w przedziale 35 i coś a 36.4. Myślę, że nie należy sie tym przejmować :-)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ