X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Pomóżcie !

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nuteczka1337 Koleżanka

Wysłany: 27 listopada 2016, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobietki pierwszy raz mam tak niska temperaturę ciała pod pachą w porównaniu do wysokiej w pochwie . W tym miesiącu miałam tylko plamienia bez normalnego okresu wiec nie zapisałam kiedy się zaczęło plamienie natomiast codziennie mierze temperaturę i od 21 jest utrzymująca się ok 36,8-9 martwi mnie jednak to ze czuje się bardzo osłabiona i pod pachą moja temperatura to przedział 36,2 -36,4 :/ czuje jakbym miała grypę ale nie mam gorączki :/ Dodam że kochaliśmy się z mężem akurat w czasie wzrostu temperatury.

• kociaczek280 Koleżanka

Wysłany: 27 listopada 2016, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Temperatura ciała jest zawsze nizsza od tej w pochwie. U mnie sa dużo większe wahania, bo pod pacha mam zawsze w przedziale 35 i coś a 36.4. Myślę, że nie należy sie tym przejmować :-)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy zbliżającego się porodu – jak rozpoznać, że to już czas?

Ciało kobiety w ostatnich tygodniach ciąży wysyła subtelne, ale wyraźne sygnały, że poród jest coraz bliżej. Od pierwszych skurczów przepowiadających, przez zmiany w wydzielinie pochwowej, po uczucie ucisku w miednicy – wszystkie te objawy mogą wskazywać, że organizm przygotowuje się do narodzin dziecka.

CZYTAJ WIĘCEJ