SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Zaczynacie starania o dziecko? Sprawdźcie, kiedy zacząć suplementację folianów i co naprawdę ma znaczenie.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Pomóżcie - czy to koniec złudzeń? ??
Odpowiedz

Pomóżcie - czy to koniec złudzeń? ??

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • water Przyjaciółka

Wysłany: 9 kwietnia 2023, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona: 45l, od 1.5 roku nieregularne cykle

On: po chorobie nowotworowej, 4lata od całkowitego wyleczenia. W seminogramie nie wykryto plemników. Zasugerowano wizytę u urologa/androloga.

Przed chorobą poronienie (puste jajo płodowe)

Lekarz w lutym zasugerował histeroskopię, podejrzewa adenomiozę i badania hormonalne. @ dostałam po 50 dniach i w końcu zrobiłam te, moim zdaniem najważniejsze.
    Było 16 pozycji.

Badania wykonane w 4 dc, w wielką sobotę. Mam 45lat. Mam juz 1 dziecko (15lat) z innym partnerem. Dopiero po świętach będę umawiać się do doktora

Czy amh i lh oznaczają, że juz 'po ptokach' ???

Czy jest sens starać się o dziecko, jeśli wyniki męża się poprawią??
    W następnym poście moje wyniki

2023 - wracam do gry
    podejrzenie adenomiozy
    ♂️ - nasienie - 3.2023 - 0 :(

plan na badania:
    ♀️ - hormony, histero

2019 - 2021 przerwa
    2018 - nie poszło
    pjp - III-V.2017 :(
  • water Przyjaciółka

Wysłany: 9 kwietnia 2023, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/73237c1412ce.jpg.html

Czy mogę mieć jeszcze nadzieję?

2023 - wracam do gry
    podejrzenie adenomiozy
    ♂️ - nasienie - 3.2023 - 0 :(

plan na badania:
    ♀️ - hormony, histero

2019 - 2021 przerwa
    2018 - nie poszło
    pjp - III-V.2017 :(
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ