Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Pomóżcie :-) czy to może być ciąża?
Odpowiedz

Pomóżcie :-) czy to może być ciąża?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Angelika86 Znajoma

Wysłany: 14 września 2019, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny owulacje miałam 2 lub 3 września, ,zrobiłam badanie hormonoe w 12 dniu po owulacji beta niestety ujemna😥:estradiol 945,3pmol/l Progesteron 83,630 nmol/l (W 8 dniu po owu progesteron- 80,120 nmol/l, estradiol-1054,0 pmol/l) czy jest jeszcze szansa na ciaze? Czy beta może się pomylić?

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2019, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jak tam u Ciebie?

• Girl25 Autorytet

Wysłany: 19 września 2019, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angelika86 wrote:
    Dziewczyny owulacje miałam 2 lub 3 września, ,zrobiłam badanie hormonoe w 12 dniu po owulacji beta niestety ujemna😥:estradiol 945,3pmol/l Progesteron 83,630 nmol/l (W 8 dniu po owu progesteron- 80,120 nmol/l, estradiol-1054,0 pmol/l) czy jest jeszcze szansa na ciaze? Czy beta może się pomylić?
    Zależy kiedy było zagnieżdżenie. Wg mnie u ciebie jest 15 dpo a nie 14 temperatury super ale poczekaj na termin i powtórz bete ew test zrób

[link=https://www.suwaczki.com/]f2wlj44jhzx0jd7c.png[/link]

dxomanli5dlutv4a.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ