X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów pomozcie dziewczyny!!!!
Odpowiedz

pomozcie dziewczyny!!!!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • hellokitty Znajoma

Wysłany: 14 maja 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny pomozcie... powiedzcie co myslicie o tym wykresie bo ja glupieje juz... 6be6a891064af34b140139f9a086e030.png

:)
  • Asta Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wykres dwufazowy, więc nie wykazuje nieprawidłowości. Niestety bez oznaczonego szczytu śluzu nic więcej nie dam rady powiedzieć.

Sorki teraz dopatrzyłam, że bierzesz clo i duphaston. Miałaś robiony monitoring, żeby potwierdzić wystąpienie owulacji?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 13:16

Mój Aniołek (6tc) - 19.10.2012
    d92562f68b.png
  • Lusi Nowa

Wysłany: 16 maja 2014, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    normalny wykres, jeżeli pytasz o ewentualną ciąże, to za dwa dni się okaże, wysoka temperatura-dobra praca progesteronu, powodzenia

Pierwszy cykl po porodzie :)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ