Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów pomozcie dziewczyny!!!!
Odpowiedz

pomozcie dziewczyny!!!!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • hellokitty Znajoma

Wysłany: 14 maja 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny pomozcie... powiedzcie co myslicie o tym wykresie bo ja glupieje juz... 6be6a891064af34b140139f9a086e030.png

:)
  • Asta Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wykres dwufazowy, więc nie wykazuje nieprawidłowości. Niestety bez oznaczonego szczytu śluzu nic więcej nie dam rady powiedzieć.

Sorki teraz dopatrzyłam, że bierzesz clo i duphaston. Miałaś robiony monitoring, żeby potwierdzić wystąpienie owulacji?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 13:16

Mój Aniołek (6tc) - 19.10.2012
    d92562f68b.png
  • Lusi Nowa

Wysłany: 16 maja 2014, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    normalny wykres, jeżeli pytasz o ewentualną ciąże, to za dwa dni się okaże, wysoka temperatura-dobra praca progesteronu, powodzenia

Pierwszy cykl po porodzie :)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ