X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Pomozcie ( pierwszy wykres )
Odpowiedz

Pomozcie ( pierwszy wykres )

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nayya Nowa

Wysłany: 14 października 2014, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,
    Jestem tutaj nowa i to moj pierwszy miesiac podczas ktorego mierze temperature. W poprzednim miesiacu ginekolog potwierdzil owulaje w 14dc a w tym miesiacu ovu pokazuje ze owulacje mialam 9 dnia cyklu ale w detektorze plodnosci ani razu nie mialam zaznaczone ze sa dni plodne... Co to znaczy?

Czy moge jakos dolaczyc tutaj swoj wykres?

6e812a0dc14f862bb9242864e95ace74.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 21:00

Nayya
  • squ Koleżanka

Wysłany: 14 października 2014, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wchodzisz w moje ovu->bieżący wykres->pod wykresem masz 'udostępnij wykres'->zakładka miniatury->kopiujesz link do posta.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ