Poprosze o interpretacje wykresu.
-
nick nieaktualny
-
Tak . moj kalendarzyk mam od zawsze. I zawsze byla reguralna . tak jak wyliczyl mi kalendarzyk ..
Tak
Szyjka od 21 dc wysoko twardai sluz raz przezroczysty a raz bialy. Wcześniej przed krwawieniem cyklicznym lekko uniesona czyli unosila sie. po krwawieniach czyli od 15 do 20 dc wysoko miękka ale nie okreslalam czy otwarta czy zamknieta . bo rozdzilam juz i nie odróżnialam ( do dzis).. Wczoraj byla nisko miekka i lekko otwarta oraz brak sluzu juz myslalam ze @ a dzis wysoko twarda i otwarta i to mocno otwarta a sluz taki bladobialy ..
Jaka powinna byc przed @ ?
Test zrobie jak maz wróci z pracyWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2018, 17:03
Zaczynamy starania o 2 dzieciątko -
Czytałam że jak się już rodziło,to szyjka nie zawsze będzie zamknięta do końca(też ciężko było mi na początku określić czy jest otwarta i zamknięta,jak jest otwarta to tak jakby wchodził koniuszek palca,a jak jest zamknięta to koniuszka palca nie wchodzi).A szyjkę badasz o stałej porze?,bo w ciągu dnia może się przemieszczać.U mnie dzień przed @ jest nisko,otwarta i twarda.(dwa dni przed @ była wysoko że nie mogłam dosięgnąć).ignite
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-