Pozna owulacja, a ciąża
-
Część dziewczyny;)
Czy mogłabym was prosić o pomoc w interpretacji wykresu? Miałam bardzo późno owulację (ze względu na trudny okres się poprzestawiala) czy biorąc pod uwage, że od wczoraj temperatura zaczyna mi spadać jest jeszcze jakaś szansa, że się udało? Czy powinnam się nastawić na zbliżający okres? Czy przy tak później owulacji jest w ogóle szansa na powodzenie?
https://ovufriend.pl/graph/3ce9edcf158507701d9aa257a64560c6
-
Hej Czesiowa u mnie też już mija 12 miesiąc odkąd się staramy i cały czas nic. Ale ja nie robię testów żadnych ani owulacyjnych ani ciążowych jeżeli okres spóźni mi się bynajmniej 6 dni to wtedy pójdę na betę i na spokojnie ja wiem że czasem ta nasza cierpliwość nas zawodzi ale nie ma też się co spieszyć z testami szkoda pieniędzy i nerwów.
Ja sobie zawsze powtarzam lepiej miło się zaskoczyć niż zawieść -
Spokojnie można ja miałam 29 dc.
Jestem tu już wiele lat i kilka z moich znajomych miało jeszcze znacznie później ovu idoczekaly szczęśliwego finałuOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Czesiowa widzę że jednak się udało gratuluję tylko zmień datę w suwaczku żeby poprawnie liczyło Bo inaczej potem tylko stres jak Ci się nie będzie zgadzało
padington lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-