pozytywny test ciążowy po miesiączce
-
WIADOMOŚĆ
-
a to nie wiem. Na każdej stronie piszą coś innego. Na jednej ,że od 18 ,na innej ,że od 22. Ale ,że od 12 to nie słyszałam. Być może masz racje. Ja tu mieszkam niecałe pół roku dopiero więc jeszcze w sumie nie bardzo wiem jak to tu wszystko wygląda w praktyce Cytrynko
-
Kolezanka byla w ciazy (teraz ma cudnego synka). I jak byla w 10 tyg na ip bo miala jakies plamienia to zrobili usg zeby sprawdzic czy nie jest pozamaciczna ale lekow nie dali. Powiedzieli ze pod koniec 11 tyg moze juz przyjsc to cos dostanie jak dalej bedzie plamic. Bo wczesniej nie moga.
-
To tyle dobrze ,że jednak nie czekają do połowy ciąży, ale z drugiej strony nie powinni robić problemu i kazać jej przychodzić za tydzień , tydzień to nie aż taka różnica żeby nie mogli jej nic dać ,a coś mogło się stać przez ten czas. Ja od wczoraj mam lekkie bóle jak na miesiączkę. W sumie nie bóle ,a bezbolesne skurcze. Mam straszny mętlik w głowie przez tą sytuacje
-
Witaj Mamo Ani. Zadzwoniłam do lekarza i powiedział mi tylko ,ze mogą mi zrobić usg dopiero 29 stycznia. Niestety 2 dni temu znowu zaczęłam krwawić , wiec wczoraj zadzwoniłam na early pregnancy emergency I powiedzieli ,ze jak do jutra dalej będę krwawić to wtedy mam zadzwonić i oni zrobią mi usg wcześniej. Raczej nie liczę juz na cud ale wszystkiego dowiem się w tym tygodniu. Pozdrawiam
-