pozytywny test i lekko brązowy śluz
-
WIADOMOŚĆ
-
Wczoraj ok godz 19 zrobiłam test-wyszła druga bledsza kreska. dziś, przed chwilą, po podtarciu zauważyłam jasno-brązowy śluz-taka (przepraszam za dosłowność) galaretka, rozciągająca się. To mój 25dc, cykle mam 24-28. Martwię się, bo przed okresem miewałam taki właśnie jasno brązowy śluz. Do lekarza mogę iść dopiero w wtorek..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jeszcze do mnie nie dociera, zresztą jest bardzo wcześnie. Jakoś bardzo się boję, za dużo się naczytałam..nie wiem co mam zrobić z pracą-pracuję po 12 godzin, non stop na nogach, w sklepie - ciężkie kartony, wspinanie się po drabinie..najchętniej jak najdłużej była bym w pracy, ale w tej sytuacji, sama nie wiem.
-
nick nieaktualnyHuurraa... Dziewczyny bardzo serdecznie Wam gratuluje i zycze duzo zdrowka!!!! Monaa - mysle ze nie ma tu co marudzic ze sie chce pracowac tylko na zwolnienie, albo moze jest opcja przeniesienia na inne stanowisko? W kazdym razie zadnych kartonow i stania po 12 godzin. I masle ze Anja ma racje - 'za duzo nie czytaj'
Anija lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAha...dziewczyny zapytam Was tutaj w tym miejscu. Dzis poznym popoludniem jedziemy do PL i czeka mnie 7 godzin jazdy (jako pasazer na szczescie bo noca nie znosze prowadzic). Moje pytanie jest takie - poloze sie spac ok. 1:00 moze 2:00 w nocy. Powinnam zmierzyc temperature standardowo o 6:00 (tak ja mierze) czy po 6 godzinach snu, ale to z kolei nie bedzie moja stala pora? A jest to dosc wazne dla mnie bo Ovu nie wyznaczyl mi jeszcze dnia owulacji, a jedynie okres plodny, wczoraj mialam skok temperatury i dzis tez ona podrosla. Troche chyba zly dzien na wyjazd, ale coz zrobic. Prosze pomozcie, napiszcie jak myslicie kiedy najlepiej bedzie zmierzyc temperature. Oczywiscie biore ze soba moja ukochany termometr, hihi:)
-
Na razie mam 2 tygodnie zwolnienia. Dostałam luteinę, póki co tak dwa razy dziennie mam bóle jak na miesiączkę.
Anija-gratuluję
MonikaDM - co do mierzenia temperatury aż takim ekspertem nie jestem, może ktoś inny Ci odpowie, wiem że ma być mierzona chyba po min. 3 godzinach snu, ale też o stałej porze.
/proszę edytować posty, a nie wklejać jeden pod drugimWiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 18 czerwca 2015, 10:58
-
nick nieaktualny
-
Monaaa.. musisz na siebie uważać i stosuj się do zaleceń lekarza
MonikaDM też Ci dobrze pisała z tym dźwiganiem i staniem.
Ja swego czasu (czytaj 1 ciąża) też brałam luteine i musiałam uważać na siebie i ... leżeć !!!
Monaaa... Uwierzyłaś już ?
Trzymajcie sie dziewczynyblue00 lubi tę wiadomość