pozytywny test i lekko brązowy śluz
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć :> Posłuchajcie mam problem..kochałam się z chłopakiem we wtorek i gdy skończyliśmy poleciała mi krew , leciało z godzinkę później już nic..w środę zauważyłam skrzepy było ich tylko 2..od wczoraj leci mi brązowy śluz..raz jest gęstszy a raz normalny Jak sikam to go nie ma,ale jak się podcieram to jest tak samo na bieliznie .. Dziewczyny proszę pomóżcie !
-
Nikaa wrote:Cześć :> Posłuchajcie mam problem..kochałam się z chłopakiem we wtorek i gdy skończyliśmy poleciała mi krew , leciało z godzinkę później już nic..w środę zauważyłam skrzepy było ich tylko 2..od wczoraj leci mi brązowy śluz..raz jest gęstszy a raz normalny Jak sikam to go nie ma,ale jak się podcieram to jest tak samo na bieliznie .. Dziewczyny proszę pomóżcie !
Eliminując fakt dziewictwo, to mogło być zwykłe obtarcie. Zdarzyło mi się takie krwawienie raz czy dwa, jak "zaszaleliśmy".Manieczka86, skorpionek82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHm no fakt może masz rację może to było zwykłe obtarcie lecz wiesz..leciało mi z godzinkę,później pod wieczór było mniej tej krwi,następnego dnia zauważyłam 2 skrzepy i trochę krwi pojechałam na pogotowie i lekarz mi powiedział,że to mogła być miesiączka tylko dziwi mnie to bo kurcze no od paru dni bolą mnie strasznie piersi,są takie twarde i wgl..Od przedwczoraj do wczoraj miałam dziwne bóle w podbrzuszu jak się schyliłam lub obojętnie co robiłam..
-
cześć dziewczyny powiedzcie mi jak to możliwe,żę miałam objawy owulacji temp wysoką śluz testy wychodziły owulacyjny pozytywnie objawy owulacji kłucie jajników, wrażliwość pierwsi a progesteron w 27 dniu wynosi 0,67? to była ta owulacja czy nie
melcia:) -
Meli najpewniejszym źródłem wiedzy o owulacji jest monitoring. Może się zdarzyć, że objawy wskazują na owulacje, ale do niej nie dochodzi, albo ciałko żółte jest wadliwe i nie utrzymuje się.
W Twoim pytaniu brakuje kilka kluczowych informacji.
Jak długie masz cykle?
W którym dniu cyklu najprawdopodobniej wystąpiła owulacja?
W którym dniu cyklu badany był progesteron?
Dobrze by było, gdybyś udostępniła wykres, jeśli prowadzisz. -
Witajcie,
Dziś jest mój 8dpo - od 2 dni mam jasnobrazowe plamienie a raczej lekko zabarwiony śluz (najlepiej widoczny przy samej szyjce macicy bo na wkładce to ledwie kilka żółtych kropelek). Do tego czuję dziwny ciężar w podbrzuszu i kłucie jajnika od czasu do czasu. Zazwyczaj u mnie takie plamienia pojawiały się przed miesiączką i temperatura spadała, a teraz rośnie (jednorazowy spadek był w 6dpo) i nie mam żadnego bólu jak na okres. Czekam ale modlę sie żeby to nie był początek @ bo plamienie się nie powiększa tylko jest od 2 dni takie samo - bardzo skąpe. -
Aleksia widzisz u mnie to samo, gdyby nie to ze mialam jasna bielzine i to ze sprawdzam sluz, nawet nie zuwazylambym tego plamienie. Nie nasila się, piersi mnie boały mocniej teraz spokoj. Rano bylam przekonana ze dostalam @, bol brzucha itd. a tu nic. Moze milo sie zaskoczymy. A twoja faza lutealna ile zazwyczaj wynosi?" Nigdy nie mów nigdy"
-
u Ciebie to może być implantacyjne skoro trwało jeden dzień u mnie takie lekkie plamienie trwa już 3 dni.. moja faza litealna trwa mniej więcej dni więc niestety dość krótko, ale miałam plamienia przez duphaston do tej pory a w tym cyklu odstawiłam duphaston i liczyłaqm na to że mój organizm sobie sam z tym poradzi poza tym zesżły cykl miałam bezowulacyjny niestety w tym wyraźnie czułam owulację choć to też mogła być moja wyobraźnia no zobaczymy, muszę przestac się zamartwiac i uzbroić w cierpliwosc
-