Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

PROBLEM

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Unlike Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2013, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Otóż dziewczęta potrzebuję porady. Jakieś dwa miesiące temu na sutkach pojawiły mi się dziwne grudki. Są jakby pod skórą, mają mleczny kolor, najlepiej je widać jak się nieco naciśnie sutek, są wokół brodawki.
    Początkowo myślałam, że może to zwiastun ciąży, ale beta robiona po półtora miesiąca od ostatniego stosunku, ja wykluczyła. Mój ginekolog nawet bez patrzenia stwierdził, że różne są piersi i musiałam ich wcześniej nie zauważyć, a ja jestem pewna, że ich nie było!
    Czy któraś z Was miała coś takiego, albo wie z czego może to wynikać?

48f411ed51.png
  • vanessa Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżeli lekarz to widział i nie stwierdził żadnych nieprawidłowości to myślę, że to normalny objaw. Ja też dawniej takich grudek nie miałam a teraz mam raz są bardziej widoczne a raz mniej. Jeżeli się niepokoisz to może idź do innego lekarza i sprawdź co inny na to powie.

7 lat walki o Ciebie Kruszynko...

201701271765.png

(*) Aniołek Madzia 7 tc luty 2020 - w moim sercu pozostaniesz na zawsze
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ