X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

PROBLEM

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Unlike Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2013, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Otóż dziewczęta potrzebuję porady. Jakieś dwa miesiące temu na sutkach pojawiły mi się dziwne grudki. Są jakby pod skórą, mają mleczny kolor, najlepiej je widać jak się nieco naciśnie sutek, są wokół brodawki.
    Początkowo myślałam, że może to zwiastun ciąży, ale beta robiona po półtora miesiąca od ostatniego stosunku, ja wykluczyła. Mój ginekolog nawet bez patrzenia stwierdził, że różne są piersi i musiałam ich wcześniej nie zauważyć, a ja jestem pewna, że ich nie było!
    Czy któraś z Was miała coś takiego, albo wie z czego może to wynikać?

48f411ed51.png
  • vanessa Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżeli lekarz to widział i nie stwierdził żadnych nieprawidłowości to myślę, że to normalny objaw. Ja też dawniej takich grudek nie miałam a teraz mam raz są bardziej widoczne a raz mniej. Jeżeli się niepokoisz to może idź do innego lekarza i sprawdź co inny na to powie.

7 lat walki o Ciebie Kruszynko...

201701271765.png

(*) Aniołek Madzia 7 tc luty 2020 - w moim sercu pozostaniesz na zawsze
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ