Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów prośba o interpretację
Odpowiedz

prośba o interpretację

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Paulina0928 Nowa

Wysłany: 17 kwietnia 2018, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, dopiero zaczynam przygodę z obserwacjami ale z każdym miesiącem mam problem - zaczelam obserwacje trzeciego cyklu.
    zaczynam sie denerwowac, ze cos jest nie tak, moje wykresy są dośc ostro zakońćzone (ze tak to nazwę) szczególnie marcowy. Mam tez prolem ze śluzem, w lutowym wykresie obserwowalam śluz, ale w marcowym juz niem, teraz w kwietniowym cos mialam ale to jakby przedwczesnie w stosunku do temperatur...

Może któraś zerknąć i napisać co sądzi o nich ?

6310f0504744db28e7253b71a4a4d3e5.png

7d5ad7ff361ee30953c1f2f199fb2afc.png

b45dcaef8fef101975a5d94d39af3e1f.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2018, 08:50

Paulina
  • terka Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2018, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozwój śluzu zazwyczaj jest przed skokiem temperatury... Śluz się rozwija gdy organizm szykuje sie do owulacji. Zazwyczaj ostatniego dnia takiego śluzu występuje owulacja, ewentualnie dzień dwa po nim.
    A w II fazie cyklu śluz moze byc rozny. I w różnych ilościach

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ