prosba o opinie!
-
witam, mam prosbe do dziewczyn ktore maja wieksze doswiadczenie, czy moze ktoras popatrzec na moj wykres i powiedziec mi czy miala keidys taka sytuacje jak ja z 4 dniowym lekkim plamieniem? nie wiem juz co mam myslec ale troche sie martwie. Nie chce sobie wmawiac ciazy dlatego cierpliwie czekam, a z drugiej strony sobie mysle ze jak sie udalo i cos sie tam zlego dzieje a ja nie interweniuje tylko czekam?? plamienie jest od 4 dni, ale naprawde skape. dzis o 7 mialam 36,81 ale jak mierzylam o 9 to bylo juz 37,28 czyli temperatura nie spada. rano brzuch bolal okresowo i kolo 9 mialam plamienie ale potem bol ucichl i plamienie ustalo. Juz nie wiem o co chodzi... pomocy
dodam jeszcze ze okres powinnam miec gdzies za 3-4 dni i nigdy nie mialam takich plamien przed okresem...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2013, 12:38
uwaga -
Ja takie plamienia mam juz od bardzo dlugiego czasu. To sa zaburzenia hormonalne. Idz na badanie. Mi lekarka przepisala niepokalanek. Wlasnie biore ostatnie opakowanie i chyba mi sie polepszylo, przynajmniej nie mam plamien na dlugo przed okresem albo srodcyklicznych.
-