X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Nuska1910 Debiutantka

Wysłany: 4 czerwca 2021, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba, że system chce mi 2 owulacje w cyklu wcisnąć 🤦‍♀️

• Myszakat Znajoma

Wysłany: 9 czerwca 2021, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy jakaś dobra dusza może zerknąć na mój wykres ?cykl 28 dni, od 10 dpo mam plamienia do tego bóle krzyża i sporadycznie bóle okresowe🙄🙄testy wychodzą negatywne … okres dopiero za 5 dni . Wykres mam u siebie na tablicy .

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ