Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Nuska1910 Debiutantka

Wysłany: 4 czerwca 2021, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba, że system chce mi 2 owulacje w cyklu wcisnąć 🤦‍♀️

• Myszakat Znajoma

Wysłany: 9 czerwca 2021, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy jakaś dobra dusza może zerknąć na mój wykres ?cykl 28 dni, od 10 dpo mam plamienia do tego bóle krzyża i sporadycznie bóle okresowe🙄🙄testy wychodzą negatywne … okres dopiero za 5 dni . Wykres mam u siebie na tablicy .

• Ewel.0 Debiutantka

Wysłany: 16 stycznia, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny , to mój pierwszy cykl z mierzeniem temperatury. Nie wiem jak go interpretować :/ nie wiem jak go tutaj udostępnić
    Pomóżcie proszę

• Eedzia11 Autorytet

Wysłany: 18 lutego, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane, powiedzcie wg siebie na kiedy wypada owulacja na tym u mnie wykresie? Pik z clearblue. Jestem w 3 aplikacjach i każda wylicza swój algorytm ale która opcja jest najbardziej prawdopodobna?

41f3c0524b2e0f895de70e97b232d183.png

➡️ kwiecień 2021 ⏸️
    💔 maj 2021 - łyżeczkowanie (puste jajo)
    ➡️ 31 styczeń 2022 ⏸️
    ❤️ 11 październik 2022 - mamy synusia
    ➡️ 08 marzec 2024 ⏸️
    💔 11 kwiecień 2024 poronienie w domu (puste jajo)
    ➡️ 16 lipca 2025 ⏸️
    💔 5 września 2025 poronienie (zatrzymane serduszko)
  • Ewel.0 Debiutantka

Wysłany: 18 lutego, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, staramy się z mężem o dzidziusia 4 miesiąc. Ten cykl mam zupełnie inny niż poprzedni. Nie czuję się jak typowo przed okresem , ale jestem od kilku dni zmęczona w pracy, często siusiam. 10 dpo miałam uczucie pełności w podbrzuszu dziś jakby wzdęcie nie wiem jak to opisać i uczucie podobne do miesiączki. Nie wiem jak interpretować mój wykres :(

Jeśli możecie to pomóżcie proszę, z każdym cyklem czekam na II kreseczki :(
    Niestety nie umiem wstawić tutaj wykresu ale jest na mojej tablicy

• Eedzia11 Autorytet

Wysłany: 18 lutego, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewel.0 wrote:
    Hej dziewczyny, staramy się z mężem o dzidziusia 4 miesiąc. Ten cykl mam zupełnie inny niż poprzedni. Nie czuję się jak typowo przed okresem , ale jestem od kilku dni zmęczona w pracy, często siusiam. 10 dpo miałam uczucie pełności w podbrzuszu dziś jakby wzdęcie nie wiem jak to opisać i uczucie podobne do miesiączki. Nie wiem jak interpretować mój wykres :(

Jeśli możecie to pomóżcie proszę, z każdym cyklem czekam na II kreseczki :(
    Niestety nie umiem wstawić tutaj wykresu ale jest na mojej tablicy
    a czemu jeszcze nie zatestowałaś po tylu dniach od ewentualnego owu? wg mnie to już czas

41f3c0524b2e0f895de70e97b232d183.png

➡️ kwiecień 2021 ⏸️
    💔 maj 2021 - łyżeczkowanie (puste jajo)
    ➡️ 31 styczeń 2022 ⏸️
    ❤️ 11 październik 2022 - mamy synusia
    ➡️ 08 marzec 2024 ⏸️
    💔 11 kwiecień 2024 poronienie w domu (puste jajo)
    ➡️ 16 lipca 2025 ⏸️
    💔 5 września 2025 poronienie (zatrzymane serduszko)
  • Ewel.0 Debiutantka

Wysłany: 19 lutego, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eedzia11 wrote:
    a czemu jeszcze nie zatestowałaś po tylu dniach od ewentualnego owu? wg mnie to już czas[/QUOTE

Boje się że jednak robię sobie po cichu nadzieję a wyjdzie I :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego, 15:42

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam

Kwas DHA to jedna z substancji niezbędnych do prawidłowego rozwoju płodu. Jego suplementacja jest zalecana przez ekspertów, a w aptekach znajdziemy wiele preparatów zawierających ten składnik. Najczęściej jest pozyskiwany z ryb morskich, jednak coraz więcej przyszłych mam sięga po DHA z alg. Jakie są jego właściwości i czym różni się od rybiego? Dowiedz się więcej na temat suplementacji DHA w ciąży – kiedy zacząć i jakie dawki stosować?

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ