Prośba o pomoc w interpretacji
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane, powiedzcie wg siebie na kiedy wypada owulacja na tym u mnie wykresie? Pik z clearblue. Jestem w 3 aplikacjach i każda wylicza swój algorytm ale która opcja jest najbardziej prawdopodobna?
-
Hej dziewczyny, staramy się z mężem o dzidziusia 4 miesiąc. Ten cykl mam zupełnie inny niż poprzedni. Nie czuję się jak typowo przed okresem , ale jestem od kilku dni zmęczona w pracy, często siusiam. 10 dpo miałam uczucie pełności w podbrzuszu dziś jakby wzdęcie nie wiem jak to opisać i uczucie podobne do miesiączki. Nie wiem jak interpretować mój wykres

Jeśli możecie to pomóżcie proszę, z każdym cyklem czekam na II kreseczki
Niestety nie umiem wstawić tutaj wykresu ale jest na mojej tablicy -
a czemu jeszcze nie zatestowałaś po tylu dniach od ewentualnego owu? wg mnie to już czasEwel.0 wrote:Hej dziewczyny, staramy się z mężem o dzidziusia 4 miesiąc. Ten cykl mam zupełnie inny niż poprzedni. Nie czuję się jak typowo przed okresem , ale jestem od kilku dni zmęczona w pracy, często siusiam. 10 dpo miałam uczucie pełności w podbrzuszu dziś jakby wzdęcie nie wiem jak to opisać i uczucie podobne do miesiączki. Nie wiem jak interpretować mój wykres

Jeśli możecie to pomóżcie proszę, z każdym cyklem czekam na II kreseczki
Niestety nie umiem wstawić tutaj wykresu ale jest na mojej tablicy -

nie wiem jak go tutaj udostępnić