Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny mam pytanie do takich bardziej doświadczonych. Czy po moim wykresie może coś jeszcze świadczyć, że owulacja wystąpi? Czy raczej nie mam na co liczyć w tym miesiącu? Kilka dni nie mierzyłam, bo byłam na urlopie. To też może mieć wpływ, że program mi nie wyznaczy? W zeszłym cyklu miałam zupełnie wyższe temp niż teraz. Ja się na tych wykresach nie znam i dobrze nie chcę się uczyć, żeby nie zwariować. A jestem po prostu ciekawa co ktoś może o nim powiedzieć, która z Was miała już większe doświadczenie .
-
nick nieaktualnyUwazam ze jesli dalej bedzie rosnac temoeratura to owulacja byla wczoraj ;p albo oidczas urlopu ale to jesli bedzie nadal rosnac czy na straty ten cykl nie wiadomo ja ostatni wzielam na stratyna wlasnie w 23dc przyszla owulacja. Jakiej dlugosci masz cykle?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySpoko spoko. Ja nie ma co robic to chociaz na forum komus pomoge ;p
Mierz teraz konsekwentnie temperature jak bedzie sie podnosic lub utrzymywac tak wysoko to owulka juz byla.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 21:20
Paulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMaxima wrote:PAULETTE Ciri odp. bo ona tutaj najlepiej zna sie na tych kropkach Umie alfabet morsa
Paulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyteraz już będę mierzyć skrupulatnie. miałam kilka dni przerwy bo w pokoju nie spaliśmy sami i trochę sie wstydziłam a tym bardziej że moj termometr strasznie pika
No ładnie wypadną, ciekawe czy owocnie hehe
Maxima faktycznie Ciri alfabet morsa ma w jednym paluszku dobrze mieć taką koleżankęMaxima lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulette wrote:teraz już będę mierzyć skrupulatnie. miałam kilka dni przerwy bo w pokoju nie spaliśmy sami i trochę sie wstydziłam a tym bardziej że moj termometr strasznie pika
No ładnie wypadną, ciekawe czy owocnie hehe
Maxima faktycznie Ciri alfabet morsa ma w jednym paluszku dobrze mieć taką koleżankę -
Niuniusia ja miałam test owulacyjny pozytywny ok 11 w poniedziałek, a serduszka we wtorek o 14. Ból jajnika przyszedł dopiero o 16 we wtorek, a owulację obstawiam w środę rano.Obstawiam,że plemniki doszły do jaja tuż przed owulką. Tak było teraz. W poprzedniej ciąży. Test owu pozytywny o 17 w poniedziałek. Ból jajnika nad ranem we wtorek (byłam w pracy, więc czułam dokładnie ) a serduszka wtorek ok 15 już po bólu. Podejrzewam,że komórka jajowa już była i załapaliśmy się na końcówkę jej żywotności. Ciąża jeszcze wcześniejsza. Test owulacyjny pozytywny sobota rano. Ból jajnika niedziela wieczór i wtedy serduszka ( w czasie bólu). Obstawiam,że plemniory były u wrót nim jajko wyszło Moja rada? Serduszkuj jutro rano
Maxima kreska jest bez dwóch zdań. Będziesz powtarzać?
Dziewczyny, tyle naskrobałyście, a ja padam dziś znowu na pysk! U mnie ciąża bez ale. Testów już zrobiłam 8 i wszystkie pozytywne. Pewnie dlatego tak mi się chce teraz spać Poza tym objawów innych zero
Kciuki trzymam za Was bardzo mocno i jutro trochę nadrobię Was. Dziś już odpadamScarletta, Liskova lubią tę wiadomość
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Ja tez bylam na urlopie i nie mierzylam ;p a termometr mi zglupial bo pod namiotem bylo zimno i kierzyl temperature tylko do 36 i wiecej nie chcial ;p
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Ja bym dzis serduszkowala. Ostatnio test poztywny mialam o 22 i serduszka byly rano nastepnego dnia i owulacja jakos musiala byc kolo poludnia bo jajcory przestaly bolec i nic. Wiec chyba lepiej wczesniej niz pozniej. A najlepszy by byl monitoring.
na monitoring chodziłam w poprzednim cyklu niestety się nie udało a jest trochę kosztowyny ten monitoring niestey ;/ dlatego chciałam jakoś zaufać testom ovuKornelia ur. 27.06.2016 r. g.21.20 cc 3700g 57 cm
[/url]
Wiara i nadzieja dziala cuda! -
nick nieaktualny