X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez słyszałam, że najlepiej kochać sie w dniu pozytywnego testu ale to w przypadku plemników w porządku:).

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny :) mam pytanie do takich bardziej doświadczonych. Czy po moim wykresie może coś jeszcze świadczyć, że owulacja wystąpi? Czy raczej nie mam na co liczyć w tym miesiącu? Kilka dni nie mierzyłam, bo byłam na urlopie. To też może mieć wpływ, że program mi nie wyznaczy? W zeszłym cyklu miałam zupełnie wyższe temp niż teraz. Ja się na tych wykresach nie znam i dobrze nie chcę się uczyć, żeby nie zwariować. A jestem po prostu ciekawa co ktoś może o nim powiedzieć, która z Was miała już większe doświadczenie .

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwazam ze jesli dalej bedzie rosnac temoeratura to owulacja byla wczoraj ;p albo oidczas urlopu ale to jesli bedzie nadal rosnac ;) czy na straty ten cykl nie wiadomo ja ostatni wzielam na stratyna wlasnie w 23dc przyszla owulacja. Jakiej dlugosci masz cykle?

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja tak mniej więcej około 35 dni moje cykle trwają. Przed poronieniem były krótsze. Teraz około 4-5 mi się wydłużyly ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo to akuracik ;) owulka teraz powinna byc ;)

Paulette lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuje :) dziękuje za tę odpowiedź i za każdą inną, bo zazwyczaj Ty mi odpowiadasz na moje pytania :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spoko spoko. Ja nie ma co robic to chociaz na forum komus pomoge ;p
    Mierz teraz konsekwentnie temperature jak bedzie sie podnosic lub utrzymywac tak wysoko to owulka juz byla.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 21:20

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak będzie temperatura rosła to może się zdarzyć, serduszkowania podczas urlopu były w odpowiednim czasie :)

• Maxima Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PAULETTE Ciri odp. bo ona tutaj najlepiej zna sie na tych kropkach ;) Umie alfabet morsa ;)

0d1y3e3k6tpiot5r.png
    30.05.2004[*] 5 tyg.
    15.08.2014[*] 6 tyg.
    89554e5b2dd7fc480db40ad2398d7c04.png
  • Niuniusia Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki dziewczyny za pomoc :))) to lecę z mężem do wyrka ;-)

Kornelia ur. 27.06.2016 r. g.21.20 cc <3 3700g 57 cm <3
    iv09roeqwleydr1q.png[/url]
    Wiara i nadzieja dziala cuda!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maxima wrote:
    PAULETTE Ciri odp. bo ona tutaj najlepiej zna sie na tych kropkach ;) Umie alfabet morsa ;)
    Blahaha zajmuje sie tym z jakies dwa miesiace nie wiecej tez sie uczylam od dziewxzyn na forum ja czytam i poczlaniam wiedze ;p

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teraz już będę mierzyć skrupulatnie. miałam kilka dni przerwy bo w pokoju nie spaliśmy sami i trochę sie wstydziłam a tym bardziej że moj termometr strasznie pika :D

No <3 ładnie wypadną, ciekawe czy owocnie hehe :P

Maxima faktycznie Ciri alfabet morsa ma w jednym paluszku :) dobrze mieć taką koleżankę :P

Maxima lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo dobra chce mi sie seksu...

PrimaSort lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri to nie siedź tu tylko mykaj do łóżka ze swoim mężczyzną :D

PrimaSort lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wrote:
    teraz już będę mierzyć skrupulatnie. miałam kilka dni przerwy bo w pokoju nie spaliśmy sami i trochę sie wstydziłam a tym bardziej że moj termometr strasznie pika :D

No <3 ładnie wypadną, ciekawe czy owocnie hehe :P

Maxima faktycznie Ciri alfabet morsa ma w jednym paluszku :) dobrze mieć taką koleżankę :P
    Ja tez bylam na urlopie i nie mierzylam ;p a termometr mi zglupial bo pod namiotem bylo zimno i kierzyl temperature tylko do 36 i wiecej nie chcial ;p

• Skierka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuniusia ja miałam test owulacyjny pozytywny ok 11 w poniedziałek, a serduszka we wtorek o 14. Ból jajnika przyszedł dopiero o 16 we wtorek, a owulację obstawiam w środę rano.Obstawiam,że plemniki doszły do jaja tuż przed owulką. Tak było teraz. W poprzedniej ciąży. Test owu pozytywny o 17 w poniedziałek. Ból jajnika nad ranem we wtorek (byłam w pracy, więc czułam dokładnie ;) ) a serduszka wtorek ok 15 już po bólu. Podejrzewam,że komórka jajowa już była i załapaliśmy się na końcówkę jej żywotności. Ciąża jeszcze wcześniejsza. Test owulacyjny pozytywny sobota rano. Ból jajnika niedziela wieczór i wtedy serduszka ( w czasie bólu). Obstawiam,że plemniory były u wrót nim jajko wyszło :P Moja rada? Serduszkuj jutro rano ;)

Maxima kreska jest bez dwóch zdań. Będziesz powtarzać? :)

Dziewczyny, tyle naskrobałyście, a ja padam dziś znowu na pysk! U mnie ciąża bez ale. Testów już zrobiłam 8 i wszystkie pozytywne. Pewnie dlatego tak mi się chce teraz spać :D Poza tym objawów innych zero :)

Kciuki trzymam za Was bardzo mocno i jutro trochę nadrobię Was. Dziś już odpadam :/

Scarletta, Liskova lubią tę wiadomość

Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
    Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
    yuudhqvk9d8kvr2u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Ja tez bylam na urlopie i nie mierzylam ;p a termometr mi zglupial bo pod namiotem bylo zimno i kierzyl temperature tylko do 36 i wiecej nie chcial ;p
    hehe a może miałaś takie niskie temperatury ? :P lub termometrowi nie podobała się zmiana otoczenia :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wrote:
    Ciri to nie siedź tu tylko mykaj do łóżka ze swoim mężczyzną :D
    Nie ma go... Poszedl z kolega is spotkac.

• Niuniusia Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Ja bym dzis serduszkowala. Ostatnio test poztywny mialam o 22 i serduszka byly rano nastepnego dnia i owulacja jakos musiala byc kolo poludnia bo jajcory przestaly bolec i nic. Wiec chyba lepiej wczesniej niz pozniej. A najlepszy by byl monitoring.

na monitoring chodziłam w poprzednim cyklu niestety się nie udało a jest trochę kosztowyny ten monitoring niestey ;/ dlatego chciałam jakoś zaufać testom ovu

Kornelia ur. 27.06.2016 r. g.21.20 cc <3 3700g 57 cm <3
    iv09roeqwleydr1q.png[/url]
    Wiara i nadzieja dziala cuda!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Nie ma go... Poszedl z kolega is spotkac.
    aaa to ciężka sprawa. chociaż muszę sie przyznać, że mi dziś też libido podskoczyło i jak na złość mój po pracy pojechał do mamusi kran zmieniać a ja tu usycham :P

‹‹ 158 159 160 161 162 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ