Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, możecie zerknąć na mój wykres? To mój pierwszy cykl z mierzeniem temperatury. O ciążę staram się od ponad roku. Zmagam się z nieregularnymi miesiączkami i cyklami bezowulacyjnymi.... Może któraś z Was będzie widziała przy tym wykresie czy w ogóle była owulacja i kiedy? Już jestem bezsilna 😔
-
-
Hej dziewczyny, to mój pierwszy wpis na forum i w ogóle moje początki ze staraniami 🙈
Rozpoczęliśmy z mężem starania w tym cyklu, z pomiarów temperatury byłam przekonana, że owulację miałam w 13dc, jednak aplikacja codziennie zmienia mi jej datę i już sama zgłupiałam… dodam, że ok 14 dc się rozchorowałam (ale bez gorączki, tylko katar i kaszel).
Czy możecie zerknąć na mój wykres i powiedzieć co myślicie? Niestety nie wiem, w jaki sposób mogę go udostępnić tak ładnie, jak poprzedniczki, ale jest dostępny dla wszystkich na moim profilu, więc chyba można go podejrzeć.
Dzięki 🤍 -
Cześć to jest mój pierwszy cykl z pomiarem temperatury. Chciałabym żebyście zerknęły na mój wykres. Tak to powinno wyglądać? 🤣 Pytam bo jestem zielona w tym 🤣
Ból owulacyjny odczuwałam 17.08.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia, 14:24
Ona 31 l.
On 31 l .
22.05.2022 synek Jasiu 🥰
06.2023 9tc 💔👼
12.2024 9tc 💔👼 -
Wisienka95 wrote:Hej, czy ktoś tu jeszcze zagląda?
Czy jakaś dobra duszyczka powie mi co oznacza wynik estradiol 40.14 pg/ml przy pęcherzyku 23.5mm ? Lekarz kazał dziś zrobic zastrzyk na pęknięcie.
Pomocyywalka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca i niedoczynność;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero - acard i heparyna 💉
◾1,5 roku z Rządowym Programem Zdrowia Prokreacyjnego 🔚
◾7 stymulacji letrozolem (6 x ❌, 1 x poronienie: puste jaja płodowe 💔💔 07.2024) ; 8 ⏳
◾wór supli, leków i ziół...
♂️ 33
◾HBA 49%
🔜 15.01.2025 wizyta kwalifikacyjna IVF
"Do you ever get a little bit tired of life?
Like you're not really happy but ya don't wanna die.
Like you're hanging by a thread 'cause you gotta survive.
'Cause you gotta survive." ❤️🩹👎 -
hejka czy ktoś wie czemu ovu dzisiejszy dzień zaznaczyło u mnie w podwójną, pionową kreskę? w Pomocy nie mogę znaleźć co to oznacza➡️ kwiecień 2021 pozytywny test ciążowy
💔 maj 2021 - łyżeczkowanie (puste jajo)
➡️ 31 styczeń 2022 pozytywny test ciążowy
❤️ 11 październik 2022 - mamy synusia
➡️ 08 marzec 2024 pozytywny test ciążowy
💔 11 kwiecień 2024 poronienie w domu (puste jajo)
➡️ 06 grudnia 2024 II kreski ale bladzioch
➡️ 08 grudnia 2024 coś ala okres (słabszy niż tradycyjny, bardziej wodnisty, intensywnie jasny czerwony) -