Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba w interpretacji wykresu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • monaaa Autorytet

Wysłany: 22 października 2013, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, (w temacie ucięło mi "o pomoc" :) to mój pierwszy cykl, który tak obserwuję, początkowe temperatury były mierzone o nierównych porach,bardzo proszę o interpretację wykresu, dziękuję

6bcf9d5e0ce329bbe555b29b7b440368.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2013, 20:22

81clk9i.png
  • tyger Autorytet

Wysłany: 22 października 2013, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam drogie panie, jestem tu nowa i przyznam sie ze nigdy nie odserwowalam mojej temperaturki bo nie bylo takiej potrzeby. Mam 6-letniego syna. Przez dlugi czas bylam singlem wiec nie mialam potrzeby stosowac zadnej antykoncepcji. Aktualnie z moim partnerem zaczelismy starania o powiekszenie rodziny. Zawsze mialam nieregularne cykle. mimo to ovu wyznaczyl mi dni plodne. niebym mam je teraz ale dalej nie pokazuje sie zielone swiatlo bo tempraturka nie podskoczyla. nie wiem co mam myslec.Pare dni temu mialam dosc mocny zawrot glowy. Co to moze byc? czy ktoras z was moglaby cos powiedziec na temat mojej temperaturki?

10f60d73d7b77aaee72c2022b5889a41.png

[link=https://www.suwaczki.com/]1kk0h371zoz0wcto.png[/link]

3jvzj44jkepasfzk.png
  • monaaa Autorytet

Wysłany: 22 października 2013, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo proszę ;)

81clk9i.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ