X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba w interpretacji wykresu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • monaaa Autorytet

Wysłany: 22 października 2013, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, (w temacie ucięło mi "o pomoc" :) to mój pierwszy cykl, który tak obserwuję, początkowe temperatury były mierzone o nierównych porach,bardzo proszę o interpretację wykresu, dziękuję

6bcf9d5e0ce329bbe555b29b7b440368.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2013, 20:22

81clk9i.png
  • tyger Autorytet

Wysłany: 22 października 2013, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam drogie panie, jestem tu nowa i przyznam sie ze nigdy nie odserwowalam mojej temperaturki bo nie bylo takiej potrzeby. Mam 6-letniego syna. Przez dlugi czas bylam singlem wiec nie mialam potrzeby stosowac zadnej antykoncepcji. Aktualnie z moim partnerem zaczelismy starania o powiekszenie rodziny. Zawsze mialam nieregularne cykle. mimo to ovu wyznaczyl mi dni plodne. niebym mam je teraz ale dalej nie pokazuje sie zielone swiatlo bo tempraturka nie podskoczyla. nie wiem co mam myslec.Pare dni temu mialam dosc mocny zawrot glowy. Co to moze byc? czy ktoras z was moglaby cos powiedziec na temat mojej temperaturki?

10f60d73d7b77aaee72c2022b5889a41.png

[link=https://www.suwaczki.com/]1kk0h371zoz0wcto.png[/link]

3jvzj44jkepasfzk.png
  • monaaa Autorytet

Wysłany: 22 października 2013, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo proszę ;)

81clk9i.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ