X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów proszę o interpretacje cyklu...
Odpowiedz

proszę o interpretacje cyklu...

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • jolka Koleżanka

Wysłany: 24 lutego 2014, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny jak myślicie kiedy owu wyznaczy mi owulacje? na 15 dc czy na 16? 15 dc w południe test owu wyszedł negatywie. Wieczorem miałam strasznie wydęty brzych i gazy co podkusiło mnie do zrobienia kolejnego testu owulacyjnego który w końcu wyszedł pozytywny!! A tu dzisiaj rano już skok temperatury :o tak szybko? dzisiaj także zrobiłam test owulacyjny który już wyszedł negatywnie :( czy to znaczy że owulacja była wczoraj? czy właśnie jestem w trakcie?

f3f09a32aaa9e3f633a4ea7f52520646.png

Jolka1928
  • jolka Koleżanka

Wysłany: 24 lutego 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skok...? czy ja wiem czy to skok? źle napisałam. Dzisiaj rano temperatura się podniosła :)

Jolka1928
  • jolka Koleżanka

Wysłany: 24 lutego 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martwię się bo <3 13 dc i dopiero dzisiaj rano :( a że nie mam śluzu płodnego to wolałabym <3 jak najbliżej owulacji :(

Jolka1928
  • vanessa Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na razie żadnego skoku nie widać ani podwyższenia temp. Podejrzewam że jutro nastąpi skok temp.
    A kiedy Ci OF wyznaczy owulke to nie mam pojęcia... nie raz zmienia zdanie kilkakrotnie więc nie sugeruj sie zbytnio tym programem.

7 lat walki o Ciebie Kruszynko...

201701271765.png

(*) Aniołek Madzia 7 tc luty 2020 - w moim sercu pozostaniesz na zawsze
  • jolka Koleżanka

Wysłany: 24 lutego 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ach jakie to wszystko stresujące :P

Jolka1928
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ