prosze o interpretacje mojego wykresu:(
-
Moim zdaniem kochana cykl Ci sie wydłuży bo miałaś późną owulację. OF jak to zazwyczaj bywa źle CI zinterpretował wykres. Podejrzewam że szczyt śluzu miałaś 30 dc i blisko tego dnia owulacja Ci sie odbyła. Dopiero 33 dc wieczorem zakończył Ci się okres płodny. Od 31 dc rozpoczęła Ci sie fl cyklu.
Albo druga opcja jeżeli @ wystąpi np. jutro to prawdopodobnie cykl bezowulacyjny ale bardziej prawdopodobna jest ta pierwsza opcja
Nie sugeruj sie tym programem polecam Ci porady pamiętnikowe tam zamieściłam info jak interpretować cykl. Polecam lepiej mieć jasność na czym to polega niż sie stresować po błędnych informacjach OF.
https://ovufriend.pl/pamietnik/mialo-byc-tak-pieknie,446.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2014, 11:02
kasia m lubi tę wiadomość
-
vanessa wrote:Moim zdaniem kochana cykl Ci sie wydłuży bo miałaś późną owulację. OF jak to zazwyczaj bywa źle CI zinterpretował wykres. Podejrzewam że szczyt śluzu miałaś 30 dc i blisko tego dnia owulacja Ci sie odbyła. Dopiero 33 dc wieczorem zakończył Ci się okres płodny. Od 31 dc rozpoczęła Ci sie fl cyklu.
Albo druga opcja jeżeli @ wystąpi np. jutro to prawdopodobnie cykl bezowulacyjny ale bardziej prawdopodobna jest ta pierwsza opcja
Nie sugeruj sie tym programem polecam Ci porady pamiętnikowe tam zamieściłam info jak interpretować cykl. Polecam lepiej mieć jasność na czym to polega niż sie stresować po błędnych informacjach OF.
https://ovufriend.pl/pamietnik/mialo-byc-tak-pieknie,446.html
dziekuje Ci slicznie za interpretacje,mi tez sie wydawalo ze raczej 30 dni mogla nastapic...
ale wiesz co bylam 2 dni temu u lekarza i on mowi ze niby owulacji nie bylo, ze sluzowke mam jak na okres, ale ja nie czuje poki co zeby sie zblizal, no i ten ngly skok wlasnie, myslisz ze lekarz mogl sie pomylic?kasia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsta wrote:Polarisa, który cykl obserwacji, ilodniowe masz cykle i (jeżeli znasz odp) jak długa fl?
Nie prowadzisz obserwacji śluzu czy wpisujesz tylko, jak jest płodny?
2 cykl obserwacji, w tym ze w polowie 1 bylam u gin i powiedzial podejrzenie pcos i przestalam mierzyc, teraz bralam clo od 2 do 6 dc, i mierze, sluzu nie sprawdzam bo zabrdzo go nie mam i nie wiem czy dobry bym wpisala -