X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Proszę o interpretacje mojego wykresu.
Odpowiedz

Proszę o interpretacje mojego wykresu.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Myszka04 Znajoma

Wysłany: 3 stycznia 2016, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was dziewczyny. Jestem tutaj nowa i mam nadzieje ze ktos bedzie umiał mi pomoc. moje temp, sa bardzo dziwne juz nie wiem sama jak mam je interpretowac , prosze was o pomoc. Z mężem staramy sie o dzidzie juz 5 msc...

d9d6d337e540a0827af84f2d23fd4c3c.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2016, 20:48

Myszka04
  • Asia_08 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, zaznaczyłas śluz tylko w 1 dniu wiec to mali zeby cokolwiek powiedzieć.. Może byc tak ze właśnie masz owulacje lub zaraz będziesz miała :) powodzenia

uwo93e3kacedpezy.png
  • Myszka04 Znajoma

Wysłany: 4 stycznia 2016, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wstawiam nowy wykres. dzis mam duzy spadek temp. mierzyłam ją 3godz.wczesniej niz zwykle. prosze o pomoc w interpretacji kochane dziewczyny.

d9d6d337e540a0827af84f2d23fd4c3c.png

Myszka04
  • Asia_08 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszka, jestes tuż przed, w trakcie lub tuż po :) Jak sluz sie zmieni na nierozciagliwy i nieprzejrzysty to mozna mowic o fazie lutealnej. No i tempka powinna podskoczyc. Chyba ze to cykl bezowulacyjny..miewasz takie?

uwo93e3kacedpezy.png
  • Myszka04 Znajoma

Wysłany: 4 stycznia 2016, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dopiero 1miesiąc sobie mierze temp. dlatego mam trudnosci w odczytaniu. porównując do innych wykresów mam strasznie duze skoki temp. i martwie sie.

Myszka04
  • Asia_08 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszka, a zapoznalas sie z metodą Roetzera? Tam dobrze jest wyjaśnione jak mierzyć temperatuę. Trzeba codziennie rano, zanim w ogole podniesiesz sie z lozka, o tej samej porze, w tym samym miejscu najlepiej oralnie lub waginalnie.
    Jak mierzysz?

uwo93e3kacedpezy.png
  • Myszka04 Znajoma

Wysłany: 4 stycznia 2016, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mierzę codziennie rano waginalnie, tylko te godziny są różne. w okresie grudniowym gdy nie chodziłam do pracy były to godziny między 7 a 10. a od dzis mierze o 5 bo o tej godzinie wstaje do pracy

Myszka04
  • ollqa Znajoma

Wysłany: 4 stycznia 2016, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powinnaś mierzyć o tej samej godzinie +/- 30 min. Możesz też sprawdzić drugim termometrem. Poza tym nie ma co myśleć zbyt dużo :) Ja się sresowałam, że owulacji nie będzie ni nie było. Potem się wyluzowałam i nagle się pojawiła. Cykl się rozciągnie ale była :)

• Myszka04 Znajoma

Wysłany: 4 stycznia 2016, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz trace wszelkie nadzieje. juz mineło 5miesiecy od kad zaczelismy sie starac i nic. Najgorsze jest to ze męża mam tylko na weekendach i boje sie ze nigdy nie wtrafimy sie tak ze bede miec dni płodne wtedy gdy on będzie w domu.

Myszka04
  • Asia_08 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli chcesz prowadzić wykres to musisz o podobnej porze +- 30 min, inaczej nie ma to sensu. Mniej stresu o tempke będziesz miała. Ja mierze ok 6 rano, nawet jak mam wolne to mierze ok 6- nastawiam budzik, mierze i idę spać dalej jeśli mogę. Poczytaj o metodzie Mierzenia:) możesz tez wybrać sie do gina to on zdiagnozuje problemy jeśli istnieją. Głowa do góry! Wszystkim nam sie kiedyś uda.

uwo93e3kacedpezy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2016, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś

witam prosze o interpretacje

rl=https://ovufriend.pl/graph/f117b7fbbd3e843973d82dd4a6753aa4]f117b7fbbd3e843973d82dd4a6753aa4.png[/url]

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ