Proszę o kilka słów na temat mojego wykresu.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOstatni okres miałam 4.01.14 cykle są zazwyczaj 40 dniowe, ale w zeszłym roku były 31 dniowe. Staramy się od stycznia i do tej pory nie miałam okresu. Już całkowicie się chyba wszystko pomieszało. Dodam też, że rok temu poroniłam w 8 tygodniu, tabletek żadnych nigdy nie brałam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2014, 19:10
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Oj w tej kwestii to ja jestem złym doradcom bo sama nie wierzę w swoją ciążę Ponoć jak znajdzie sie przyczynę/przyczyny i wyeliminuje to jest szansa i to duża
-
nick nieaktualnyZa pierwszym razem przyczyną był podwyższony cukier (115 przy normie 100). Pytałam lekarki o hormony to powiedziała, że to nie to. Porady chyba lekarza zmienić. Dziękuję za pomoc i wyczerpujace odpowiedzi o życzę Ci z całego serca zdrowia i wiary i żeby udało Ci się to o czym marzysz. Pozdrawiam.
-
tomusia wrote:Pytałam lekarki o hormony to powiedziała, że to nie to. Porady chyba lekarza zmienić.
Powodzeniaaga.just lubi tę wiadomość
-
cześć dziewczyny !
Możecie spojżeć też na mój wykresik ?
Tempka ładnie poszła w góre ale niepokoją mnie bóle jak przed okresem...
Mierze ją też w ciągu dnia bo nie moge sie powstrzymać i dochodzi nawet do 37,2, no a rano ta tak jak widać na wykresi. Testuje w sobote.Edka -
Kurczak pierwsze co rzuca mi się w oczy to źle wyznaczona linia graniczna, zbyt wcześnie moim zdaniem ovu nalicza Ci fazę lutealną. Jako pierwszy dzień wskazałabym raczej 22dc.
Co do bólu to nie skupiałabym się na nim i nie analizowała. W mojej pierwszej ciąży (ok z góry zaznaczam, że skończyła się, jak się skończyła - poronienie, ale akurat z tym bólem to nie miało nic wspólnego) też na początku odczuwałam ból jak na okres i wcale nie przyszło mi do głowy, że tych kilka dni opóźnienia to przez ciążę. Od siostry dowiedziałam się, że u niej w dwóch ciążach było to samo - zawsze zaczynało się od bólu miesiączkowego, więc łatwo o pomyłkę. -