X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów proszę o wyjaśnienie wykresu skok temp
Odpowiedz

proszę o wyjaśnienie wykresu skok temp

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej patrzę na inne wykresy mam pytanie bo do konca nie rozumiem ovu zaznaczylo mi owulke w czwartek i temp wzrasta raz byla niższa spójrzcie nawet czy teraz jak bedzie wzrastac to oznacza ciążę i czy są szanse patrząc na to ze przez owu dzien kochalam sie i dwa dni po tak bardzo chcemy dziecka po usunieciu pozamacicznej calkiem zaczęłam głupiec ;(

• Kiniacz Ekspertka

Wysłany: 29 grudnia 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 20:50

20140607580114.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2014, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za odpowiedź kolejną od ciebie ;)

• Kiniacz Ekspertka

Wysłany: 29 grudnia 2014, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 20:50

Staraczka23 lubi tę wiadomość

20140607580114.png

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ