X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

proszę zerknijcie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • katdud Przyjaciółka

Wysłany: 19 marca 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wklejam link do poprzedniego cyklu- zobaczcie że po 6 dniach dostałam okres-niby okres bo w zasadzie już po nim, niby byl normalny bolesny ale sprzepow nie bylo wcale, wodnista krew , nie gęsta , co mnie martwi i dziwi to temperatura nadal na poziomie wyzszym, mimo ze okres mi sie skonczyl no i dziwne krzyzowe bole w dole brzucha rowniez jakos dziwnie
    - poprzedni:
    142048e0e62ce4298d553c2f50c8bcb7.png

terazniejszy:

e46eb914ec3540ab94629ea637f77b1a.png

• tygrys73 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko 6 dni fl? Bardzo dziwne...Może miałaś ciążę biochemiczną :( a testy negatywne?

Marcelek <3
    30c3b21b0f.png
    e93ba11571.png
  • Kamila X Koleżanka

Wysłany: 19 marca 2015, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katdud z tego co ja kojarze ( a dlugo mnie na forum nie bylo) to Ty juz jakis czas temu w okolicach listopada narzekalas na @ i mialas dziwne plamienia itp. Czy bylas u lekarza? Bo widze tu kolejna dziwna sytuacja z @. Jesli Cie pomylilam z kimsinnym to z gory przepraszam ale cos kojarzę,ze to właśnie bylaś Ty ;)
    Jesli sie nie mylę radze isc do lekarza.

ovufriend.pl
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ