X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

proszę zerknijcie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • katdud Przyjaciółka

Wysłany: 19 marca 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wklejam link do poprzedniego cyklu- zobaczcie że po 6 dniach dostałam okres-niby okres bo w zasadzie już po nim, niby byl normalny bolesny ale sprzepow nie bylo wcale, wodnista krew , nie gęsta , co mnie martwi i dziwi to temperatura nadal na poziomie wyzszym, mimo ze okres mi sie skonczyl no i dziwne krzyzowe bole w dole brzucha rowniez jakos dziwnie
    - poprzedni:
    142048e0e62ce4298d553c2f50c8bcb7.png

terazniejszy:

e46eb914ec3540ab94629ea637f77b1a.png

• tygrys73 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko 6 dni fl? Bardzo dziwne...Może miałaś ciążę biochemiczną :( a testy negatywne?

Marcelek <3
    30c3b21b0f.png
    e93ba11571.png
  • Kamila X Koleżanka

Wysłany: 19 marca 2015, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katdud z tego co ja kojarze ( a dlugo mnie na forum nie bylo) to Ty juz jakis czas temu w okolicach listopada narzekalas na @ i mialas dziwne plamienia itp. Czy bylas u lekarza? Bo widze tu kolejna dziwna sytuacja z @. Jesli Cie pomylilam z kimsinnym to z gory przepraszam ale cos kojarzę,ze to właśnie bylaś Ty ;)
    Jesli sie nie mylę radze isc do lekarza.

ovufriend.pl
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ