X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

proszę zerknijcie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • katdud Przyjaciółka

Wysłany: 19 marca 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wklejam link do poprzedniego cyklu- zobaczcie że po 6 dniach dostałam okres-niby okres bo w zasadzie już po nim, niby byl normalny bolesny ale sprzepow nie bylo wcale, wodnista krew , nie gęsta , co mnie martwi i dziwi to temperatura nadal na poziomie wyzszym, mimo ze okres mi sie skonczyl no i dziwne krzyzowe bole w dole brzucha rowniez jakos dziwnie
    - poprzedni:
    142048e0e62ce4298d553c2f50c8bcb7.png

terazniejszy:

e46eb914ec3540ab94629ea637f77b1a.png

• tygrys73 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko 6 dni fl? Bardzo dziwne...Może miałaś ciążę biochemiczną :( a testy negatywne?

Marcelek <3
    30c3b21b0f.png
    e93ba11571.png
  • Kamila X Koleżanka

Wysłany: 19 marca 2015, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katdud z tego co ja kojarze ( a dlugo mnie na forum nie bylo) to Ty juz jakis czas temu w okolicach listopada narzekalas na @ i mialas dziwne plamienia itp. Czy bylas u lekarza? Bo widze tu kolejna dziwna sytuacja z @. Jesli Cie pomylilam z kimsinnym to z gory przepraszam ale cos kojarzę,ze to właśnie bylaś Ty ;)
    Jesli sie nie mylę radze isc do lekarza.

ovufriend.pl
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ