Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

proszę zerknijcie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • katdud Przyjaciółka

Wysłany: 19 marca 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wklejam link do poprzedniego cyklu- zobaczcie że po 6 dniach dostałam okres-niby okres bo w zasadzie już po nim, niby byl normalny bolesny ale sprzepow nie bylo wcale, wodnista krew , nie gęsta , co mnie martwi i dziwi to temperatura nadal na poziomie wyzszym, mimo ze okres mi sie skonczyl no i dziwne krzyzowe bole w dole brzucha rowniez jakos dziwnie
    - poprzedni:
    142048e0e62ce4298d553c2f50c8bcb7.png

terazniejszy:

e46eb914ec3540ab94629ea637f77b1a.png

• tygrys73 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko 6 dni fl? Bardzo dziwne...Może miałaś ciążę biochemiczną :( a testy negatywne?

Marcelek <3
    30c3b21b0f.png
    e93ba11571.png
  • Kamila X Koleżanka

Wysłany: 19 marca 2015, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katdud z tego co ja kojarze ( a dlugo mnie na forum nie bylo) to Ty juz jakis czas temu w okolicach listopada narzekalas na @ i mialas dziwne plamienia itp. Czy bylas u lekarza? Bo widze tu kolejna dziwna sytuacja z @. Jesli Cie pomylilam z kimsinnym to z gory przepraszam ale cos kojarzę,ze to właśnie bylaś Ty ;)
    Jesli sie nie mylę radze isc do lekarza.

ovufriend.pl
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ