Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

proszę zerknijcie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • katdud Przyjaciółka

Wysłany: 19 marca 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wklejam link do poprzedniego cyklu- zobaczcie że po 6 dniach dostałam okres-niby okres bo w zasadzie już po nim, niby byl normalny bolesny ale sprzepow nie bylo wcale, wodnista krew , nie gęsta , co mnie martwi i dziwi to temperatura nadal na poziomie wyzszym, mimo ze okres mi sie skonczyl no i dziwne krzyzowe bole w dole brzucha rowniez jakos dziwnie
    - poprzedni:
    142048e0e62ce4298d553c2f50c8bcb7.png

terazniejszy:

e46eb914ec3540ab94629ea637f77b1a.png

• tygrys73 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko 6 dni fl? Bardzo dziwne...Może miałaś ciążę biochemiczną :( a testy negatywne?

Marcelek <3
    30c3b21b0f.png
    e93ba11571.png
  • Kamila X Koleżanka

Wysłany: 19 marca 2015, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katdud z tego co ja kojarze ( a dlugo mnie na forum nie bylo) to Ty juz jakis czas temu w okolicach listopada narzekalas na @ i mialas dziwne plamienia itp. Czy bylas u lekarza? Bo widze tu kolejna dziwna sytuacja z @. Jesli Cie pomylilam z kimsinnym to z gory przepraszam ale cos kojarzę,ze to właśnie bylaś Ty ;)
    Jesli sie nie mylę radze isc do lekarza.

ovufriend.pl
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ