X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Pytanie techniczne

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • anna27 Nowa

Wysłany: 14 listopada 2019, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jak zmienic date nowego cyklu? Powinien byc 10 listopada, a ja przez pomyłkę zrobilam 14 listopad. Wrocilam do mierzenia temperatury po ponad dwoch latach.
    Dziękuję za pomoc

• Marzenia Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2019, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesli to Twój jedyny cykl to wejdz w ustawienia,mój profil,cykle i tam bedzie wymuś date nowego cyklu i zmień na 10.11 ale utracisz to co wpisalaś do tej pory w tym cyklu,wiec bedziesz musiala uzupełnić.

• anna27 Nowa

Wysłany: 14 listopada 2019, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Probowalam tak zrobic, ale wyskakuje mi wiadomosc, ze nowy cykl moge wymusic jedynie w zakresie biezacego cyklu.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ