X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Pytanie techniczne

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • anna27 Nowa

Wysłany: 14 listopada 2019, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jak zmienic date nowego cyklu? Powinien byc 10 listopada, a ja przez pomyłkę zrobilam 14 listopad. Wrocilam do mierzenia temperatury po ponad dwoch latach.
    Dziękuję za pomoc

• Marzenia Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2019, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesli to Twój jedyny cykl to wejdz w ustawienia,mój profil,cykle i tam bedzie wymuś date nowego cyklu i zmień na 10.11 ale utracisz to co wpisalaś do tej pory w tym cyklu,wiec bedziesz musiala uzupełnić.

• anna27 Nowa

Wysłany: 14 listopada 2019, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Probowalam tak zrobic, ale wyskakuje mi wiadomosc, ze nowy cykl moge wymusic jedynie w zakresie biezacego cyklu.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ