X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Pytanie techniczne

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • anna27 Nowa

Wysłany: 14 listopada 2019, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jak zmienic date nowego cyklu? Powinien byc 10 listopada, a ja przez pomyłkę zrobilam 14 listopad. Wrocilam do mierzenia temperatury po ponad dwoch latach.
    Dziękuję za pomoc

• Marzenia Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2019, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesli to Twój jedyny cykl to wejdz w ustawienia,mój profil,cykle i tam bedzie wymuś date nowego cyklu i zmień na 10.11 ale utracisz to co wpisalaś do tej pory w tym cyklu,wiec bedziesz musiala uzupełnić.

• anna27 Nowa

Wysłany: 14 listopada 2019, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Probowalam tak zrobic, ale wyskakuje mi wiadomosc, ze nowy cykl moge wymusic jedynie w zakresie biezacego cyklu.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ