Pytranie: Czy zaznaczacie na wykresie kazde wspolzycie ?
-
Czesc Dziewczyny,
Jestem nowa na Ovu i mam pytanie odnosnie zaznaczania na wykresie wspolzycia bez happy endu Mam maly problem z moim lubym , ktory pod wplywem presji dni plodnych nie zawsze dochodzi. Zdaje sobie sprawe z tego, ze szanse zajscia w ciaze przy stostunku bez ejakulacji jest mala ... ale kazdy stosunek w okresie dni plodnych daje nadzieje.
Stad moje pytanie : czy zaznaczacie kazdy stosunek czy tylko ten zakonczony happy endem?
Z gory dzieki za odpowiedz!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 14:16
-
Uff dzieki Cati. A juz myslalam ze za malo sie staramy w porownaniu z innymi wykresami na OVu - powpisywalam wszytskie serduszkowania i zrobilo sie ladnie kolorowo
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzieki dziewczyny. Od nastepnego cyklu bede siedziec cicho
-
nick nieaktualnyJa wpisuję wszystkie serduchowania, bo inaczej zapomniałabym kiedy i ile razy. Dzięki wpisywaniu mogę mniej więcej ocenić, jak to wygląda, ile było razy i czy coś przegapiłam Ale tych bez happy endu nie mam, mój facet już taki jest, że to On mnie namawia, aby nie opuścić żadnego dnia, bo on chce pilnie pracować nad dzieciaczkiem... zawsze lubił wyzwania i próbuje za wszelka cenę im sprostać - również w innych życiowych sprawach np. w pracy. Jak mi się nie chce, to się droczy ze mną, robi podchody, rozbawia mnie i próbuje podniecić aż mu ulegnę. Takiego typa zdobywcy mam po prostu. To on w sumie bardziej pilnuje serduchowania, jak tylko słyszy, że są dni płodne.
-
nick nieaktualnyChociaż zaraz... jak Mój wypije więcej niż 2 piwa, to ma problem z dokończeniem, a raz był po 5 piwach i nie skończył, chociaż tak bardzooo się starałam, ale się załamałam byłam obrażona.. i powiedziałam, że jak wypije tyle nie kocham się z nim :x
-
nick nieaktualny
-