rozciagliwy sluz w 7 dc
-
WIADOMOŚĆ
-
vanessa wrote:Zwykła woda chodzi o nawodnienie organizmu. Tylko woda, wiesiołek itp. pomaga jeżeli brak śluzu nie jest spowodowany np. zaburzeniami hormonalnymi.
to ok ja pije staropoloanke srednionasycona bylo fajnie dwa dni sluz na papierze teraz nie mam jedynie w srodku widze czuje ze jst go duzo -
magda8869 wrote:czy ktos moze mi odpowiedziec moze mial podobna sytuacje???a moze to poprostu oznaka ze zaczynaja mi sie dni plodne mam nieregularne cykle najkrotszy 29 a ten poprzedni byl 38 i ciekawi mnie czy ktos cos wie albo mial podobna sytuacje ????
cześc ja tak mam od kilkunastu miesiecy tak 7-9 dc rozciagliwy ładny płodny sluz a potem w okresie owulacyjnym go nie ma albo duzo mniej. Sprawdzałam na monitoringu i owu mam ok 16-17 dc czasm w 13 nie doszłam powodu dlaczego tak sie dziejeweronika86 lubi tę wiadomość
eweline -
eweline wrote:cześc ja tak mam od kilkunastu miesiecy tak 7-9 dc rozciagliwy ładny płodny sluz a potem w okresie owulacyjnym go nie ma albo duzo mniej. Sprawdzałam na monitoringu i owu mam ok 16-17 dc czasm w 13 nie doszłam powodu dlaczego tak sie dzieje
-
eweline wrote:cześc ja tak mam od kilkunastu miesiecy tak 7-9 dc rozciagliwy ładny płodny sluz a potem w okresie owulacyjnym go nie ma albo duzo mniej. Sprawdzałam na monitoringu i owu mam ok 16-17 dc czasm w 13 nie doszłam powodu dlaczego tak sie dzieje
-
eweline a probujesz pic bardzo duzo wody z cytryna ( swieza) od samej miesiaczki? zauwazylam u siebie taka zaleznosc dziwna, ze jesli pije duzo wody w czasie miesiaczki z cytryna lub z octem jablkowym ( on najlpeij poprawil mi sluz, rowniez poprawia ph sluzu) to miesiaczki byly mniej bolesne, troszke obfitsze. Jak kontynuowalam piecie wody to schudlam a mam nadwage, przestalo zatrzymywac mi wode w organizmie i sluz sie naprawde poprawil. -