Różnica temperatury w nocy a w dzień...
-
Dziewczyny, mam pytanie do Was.. Robiłam sobie test ciążowy.. Wyszła mi druga kreska, blada.. Mierzę codziennie temperaturę o 7.00 rano i mam 37 od owulacji.. Dziś jest 18 dzień od owulacji i temperatura się utrzymuje.. Wczoraj i dziś w nocy zmierzyłam sobie temperaturę o 2 w nocy i była 36,8.. Zastanawiam się, czy coś złego się ze mną dzieje, czy to normalne.. Dodam, że moja kreskowa temperatura wynosi 36,8. Do lekarza idę dopiero w piątek.. Mam nadzieję że wszystko jest w porządku.. Bardzo proszę o wasze opinie...Moje Kochane Małe Szczęście :*
-
U ludzi dzienne wahania temperatur obserwuje się w zależności od faz spoczynku i aktywności. Najniższą temperaturę obserwuje się między godziną 23 a 3, zaś najwyższą między 10 a 18.
Takze u Ciebie jest jak najbardziej prawidłowa, o 2 była 36,8 a potem do rana zdążyła wzrostnąć do 37.Nadia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymadzia32323 wrote:Witam.. Byłam dziś u lekarza.. Wczoraj robiłam HCG wynik 33,4 Dziś też zrobiłam Wynik 20... Byłam u lekarza 5 tydzień ciąży.. Niestety poronienie samoistne.. Mojej fasolki już nie ma... Będziemy wywoływać okres...
Przykro mi madzia!!! wiem co czujesz ja w tamtym roku w lutym poroniłam!!! Uda się wkońcu zobaczysz!!! -