Różnice temperatur - miejsca pomiaru
-
Cześć!
Jestem tu nowa - zdążyłam co nieco poczytać, ale takiego topicu nigdzie nie znalazłam. Liczę na Waszą pomoc
Staramy się od prawie roku po wielu trudnościach - między innymi ciąży pozamacicznej... Dokonywałam pomiaru zwykle w jamie ustnej, ale zauważam pewne wahania. Czy ktoś z Was orientuje się może jak bardzo mogą różnic się pomiary w ustach i pochwie? Czy w pochwie pomiary są zawsze wyższe od tych w jamie ustnej czy są raczej do siebie podobne? Jeśli ktoś wie i może mi pomóc - będę wdzięcznaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2016, 21:39
Starania o pierwsze dziecko od 12.2015
03.2016 - ciąża pozamaciczna
07.2017 - ciąża biochemiczna
01.2019 - poronienie w 9 tc...
Z czym się zmagam? PCOS, niedoczynność tarczycy, nieprawidłowa glikemia na czczo -
Hej, jak ja porównywałam to w pochwie zawsze miałam odrobinę wyższą (0,10-0,40 st. Celcjusza)37+0tc 09.10.2020..... córeczka Kornelka - witaj!
[*] 4tc ciąża biochemiczna 11.2019
[*] 5tc ciąża biochemiczna 09.2019
37+1 tc synek Oliwierek 13.10.2018 - witaj!
[*] 12 tc puste jajo 02.08.2017
[*] 17 tc synek Ignaś 28.02.2017 -
staraniowa wrote:Cześć!
Jestem tu nowa - zdążyłam co nieco poczytać, ale takiego topicu nigdzie nie znalazłam. Liczę na Waszą pomoc
Staramy się od prawie roku po wielu trudnościach - między innymi ciąży pozamacicznej... Dokonywałam pomiaru zwykle w jamie ustnej, ale zauważam pewne wahania. Czy ktoś z Was orientuje się może jak bardzo mogą różnic się pomiary w ustach i pochwie? Czy w pochwie pomiary są zawsze wyższe od tych w jamie ustnej czy są raczej do siebie podobne? Jeśli ktoś wie i może mi pomóc - będę wdzięczna -
nick nieaktualnyJa badałam pod pachą, w ustach i w pochwie. W pochwie zawsze była wyższa. Ale dla mniej najbardziej praktycznie było badać w ustach, bo tam jakoś największe różnice temp w czasie róznych faz cyklu mi wychodziły i mogłam łątwiej ogarnąć owulację
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2016, 14:15
-
nick nieaktualny
-