Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Siemię lniane można przyjmować cały cykl?
Odpowiedz

Siemię lniane można przyjmować cały cykl?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • irma37 Koleżanka

Wysłany: 8 listopada 2016, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :) Olejek z nasion wiesiołka należy odstawić w dniu owulacji. A siemię lniane mogę pić dalej?

Olejek naprawdę działa, biorę kapsułki od kilku dni, a już są efekty :)

Irmina
  • kuki123 Koleżanka

Wysłany: 8 listopada 2016, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tego co wiem to siemię można pić cały cykl :-). Też zaczęłam w tym cyklu pić olej z wiesiołka. Zdecydowanie działa, śluzu jest więcej.

• irma37 Koleżanka

Wysłany: 8 listopada 2016, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki :) Więc będę piła siemię do końca cyklu. Może w końcu się uda po 5 miesiącach starania :)

Irmina
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ