X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Siemię lniane można przyjmować cały cykl?
Odpowiedz

Siemię lniane można przyjmować cały cykl?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • irma37 Koleżanka

Wysłany: 8 listopada 2016, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :) Olejek z nasion wiesiołka należy odstawić w dniu owulacji. A siemię lniane mogę pić dalej?

Olejek naprawdę działa, biorę kapsułki od kilku dni, a już są efekty :)

Irmina
  • kuki123 Koleżanka

Wysłany: 8 listopada 2016, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tego co wiem to siemię można pić cały cykl :-). Też zaczęłam w tym cyklu pić olej z wiesiołka. Zdecydowanie działa, śluzu jest więcej.

• irma37 Koleżanka

Wysłany: 8 listopada 2016, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki :) Więc będę piła siemię do końca cyklu. Może w końcu się uda po 5 miesiącach starania :)

Irmina
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ