Silne skurcze
-
Hej dziewczęta!
Opiszę swój bolesny problem.
Jestem 6 dni po owulacji (był piękny śluz, a teraz temp w pochwie 36,8*, gdzie przed mam 36,3*).
Wczoraj i dziś w nocy obudziły mnie typowe skurcze miesiączkowe, ale to nic....wczoraj i dziś po wstaniu z łóżka mam tak mocne bóle, że siadam na podłodze i zaciskam zęby, ze łzami w oczach - aż mnie mdli od bólu.
Nie kłuje, tylko skurcz całej macicy. Ataki przechodzą po ok 20 minutach samoczynnie, lecz z potem na czole. Wczoraj popołudniu położyłam się na godzinkę, wstałam i znowu silny atak.
Śluz mam biały na dzień dzisiejszy, żadnych plamień.
W dzień pracuje, jakoś specjalnie się nie oszczędzam i nic mi nie jest, raz po raz zakłuje raz lewy raz prawy jajnik i tyle.
Nie słyszałam i nie czytałam o bólach po wstaniu z łóżka heh.
A i te ataki pojawiają się po 5 minutach, a nie od razu przy wstawaniu.
Temperatura ciała w normie 36,5*.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 14:08
Ciąża pozamaciczna 07.2015 [*]
14.12.2016 fasolka -
Z tego co wiem to złogi w jelitach często dają takie dolegliwości i dużo kobiet bierze je za ból macicy lub jajników.
-
Bella93 wrote:Z tego co wiem to złogi w jelitach często dają takie dolegliwości i dużo kobiet bierze je za ból macicy lub jajników.
Ślicznie dziękuję za chęć wypowiedzi!
Jednak to były 101% bóle takie, jak menstruacyjne, a nie żadne jelita.
Mam dość silne bóle, gdy mam miesiączkę no i te były takie same.
Trwały 3 dni po wstaniu z łóżka i minęły samoczynnie.
Temp dziś 37,2, a planowana miesiączka 2-3 marzec.Ciąża pozamaciczna 07.2015 [*]
14.12.2016 fasolka -