X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Skacząca temperatura....
Odpowiedz

Skacząca temperatura....

Oceń ten wątek:
  • Emkaxd Koleżanka

Wysłany: 21 kwietnia 2020, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, od niedawna badam swój organizm. W tym cyklu zauważyłam że 2 dni po owulacji mam spadek temperatury 36.65 i dużo mlecznego śluzu. W poprzednim cyklu temperatura po owulacji była na dość wysokim poziomie.

• NatalkaRut Przyjaciółka

Wysłany: 22 kwietnia 2020, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) czy ktoras z was pomoze mi zinterpretowac cykl. Apka juz drugi raz w tym cylku pokazuje mi owulacje?! Ogolnie mam niższa niz standardowa tempreratere 35.4 to norma tylko raz mialam 36.4 😎

3jgxvfxmfkc30tw1.png
    Pierwsza beta hcg 15dc 123
    Powtórna 18 dc. 513
  • julka_kulka Ekspertka

Wysłany: 23 kwietnia 2020, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musisz udostępnić cykl, żebyśmy mogły zobaczyć

km5sgu9r4z5eztia.png

Czekamy na Ciebie <3
  • Emkaxd Koleżanka

Wysłany: 23 kwietnia 2020, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziś się dowiedziałam że mam podejrzenie anemi i czy może wpływać na temperaturę? 6b2e8cc480ef3ed051178d470fe54b6c.png

• NatalkaRut Przyjaciółka

Wysłany: 23 kwietnia 2020, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    julka_kulka wrote:
    Musisz udostępnić cykl, żebyśmy mogły zobaczyć
    9987563ba8768d7a2f14fa9b5a221b10.png

Raz mi wylicza 16dc innym razem 21dc?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2020, 15:10

3jgxvfxmfkc30tw1.png
    Pierwsza beta hcg 15dc 123
    Powtórna 18 dc. 513
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2020, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    masz bardzo skaczące temperatury, więc apka nie może się połapać o co chodzi :)

• Emkaxd Koleżanka

Wysłany: 27 kwietnia 2020, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, miesiaczka przyszła 22 dc bez bólów które zawsze były, pierwszego dnia zawsze zwijalam się z bólu i ledwo z lozka wstawalam. Ten okres jest mniej obfity bez skrzepow które były zawsze. I ta dziwna temperatura 2 dnia. Zawsze były 36.6 A dziś rano zamierzona temp i wyniosła 36.8. Wytłumaczy mi to ktoś co się dzieje z moim organizmem?

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2020, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    raczej nikt Ci nie wytłumaczy, bo na to może być tysiące odpowiedzi......

1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ