Skacząca temperatura....
-
WIADOMOŚĆ
-
Tempka wysoko,ale bierzesz Duphaston i to on może być tego przyczyną.A dlaczego bierzesz go już 12dzień?Z tego co wiem ginekolodzy każą brać 10dni i wtedy robić test i jeśli negatywny to odstawić
Ola_j lubi tę wiadomość
-
Marzenia wrote:Tempka wysoko,ale bierzesz Duphaston i to on może być tego przyczyną.A dlaczego bierzesz go już 12dzień?Z tego co wiem ginekolodzy każą brać 10dni i wtedy robić test i jeśli negatywny to odstawić
-
KasikM wrote:Mój ginekolog każe mi brać duphaston od 3 dnia po owulacji jutro pewnie będę testować i jak będzie negatyw to odstawiam leki... a Tobie jak kazali brać leki?
Kaziaa lubi tę wiadomość
-
Marzenia wrote:Ja miałam w jednym cyklu zlecony Duphaston i kazała brać od 3 dpo przez 10 dni,potem test i jeśli negatywny to odstawić i czekać na@,a jeśli pozytywny to brać dalej.I tak samo mają inne dziewczyny z forum
Zdecydowanie popieram. Jesli przyczyną problemów jest niski poziom pro, to całe starania na marne w przypadku jego gwałtownego odstawienia. Moim zdaniem t jest to rozsądne rozwiązanie - zrobić test i kontynuować branie jeśli jest dodatni, a jeśli ujemny - odstawić, czekać na @ i zaczynać starania od nowaOla_j lubi tę wiadomość
-
KasikM wrote:Mój ginekolog każe mi brać duphaston od 3 dnia po owulacji jutro pewnie będę testować i jak będzie negatyw to odstawiam leki... a Tobie jak kazali brać leki?
-
Kaziaa wrote:Kasik, który to miesiąc starań uCiebie?
Kaziaa lubi tę wiadomość
-
KasikM wrote:Oj u mnie to już długa walka Która trwa już ... 5lat , 3 nieudane inseminacje, 2 udane naturalne cykle ale niestety zakończone poronieniem, jeden w bardzo wczesnym etapie, drugie w 9 tyg serduszko przestało bić To tak w skrócie...
-
Dziewczyny nie poddawajcie się, teraz ciężki okres przed nami, wirusy, epidemie to tez ma wpływ na nasze samopoczucie czy stres i utrudnia nam 🍀🍀 musimy być silne i się wspierać nawzajem ❤️ Pozdrawiam Was wszystkie i życzę w końcu udanych 💚💚 i dużo dużo siły 💪🏻
Kaziaa, NikaVera lubią tę wiadomość
-
Ola_j wrote:Dziewczyny nie poddawajcie się, teraz ciężki okres przed nami, wirusy, epidemie to tez ma wpływ na nasze samopoczucie czy stres i utrudnia nam 🍀🍀 musimy być silne i się wspierać nawzajem ❤️ Pozdrawiam Was wszystkie i życzę w końcu udanych 💚💚 i dużo dużo siły 💪🏻
-
Ola_j wrote:Dziewczyny nie poddawajcie się, teraz ciężki okres przed nami, wirusy, epidemie to tez ma wpływ na nasze samopoczucie czy stres i utrudnia nam 🍀🍀 musimy być silne i się wspierać nawzajem ❤️ Pozdrawiam Was wszystkie i życzę w końcu udanych 💚💚 i dużo dużo siły 💪🏻
dzięki za te słowa wsparcia -
Myślę że możesz ze mną konkurować jeśli chodzi o "porąbanie" cyklu
Nie mogę u Ciebie rozgryźć, bo nie mierzyłaś pierwszej połowy cyklu i trudno znaleźc punkt odniesienia, jakby była to łatwiej byłoby się połapać