Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Skok a USG

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • łazienkowa22 Przyjaciółka

Wysłany: 15 stycznia 2016, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Byłam w poniedziałek u ginekologa, podczas wizyty zrobił mi USG i powiedział, ze to pewnie I faza, że widzi 2-3 pęcherzyki dojrzewające, ale nie ma jeszcze dominującego. W poniedziałek też zaczął się wzrost (choć myślałam, że to może jaki przedowulacyjny ale z dnia na dzień rosła w górę. Więc wyglądało to na skok. Od niedzieli miałam też otwartą szyjkę. Nie wiem co myśleć skoro skok był a wg lekarze była to I faza z dojrzewajacymi jejeczkami. Nie wiem czy widać wykres. Co wy o tym myślicie? co z ta owulacją?

Jestem Paulina :)
    30.09.11r córeczka
    maj 2016, 4/5tc anioleczek ;(
    16ud3e3k5go6s19q.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ