Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Skok tem w dniu sposziewanej miesiączki
Odpowiedz

Skok tem w dniu sposziewanej miesiączki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • AniaMania Przyjaciółka

Wysłany: 2 listopada 2016, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy są tu kobietki ze skokiem tempki w dniu spodziewanej miesiączki? Dziś powinnam dostać okres, owu była (chodze na monitoring) dupka brałam do niedzieli. Testy negatywne, temperatura zaczęła spadać powolutku pare dni temu, a dziś skok o 0,3 stopnia (36,9). Wydaje mi się że test powinien być miarodajny, pytanie czy to może oznaczać jakieś problemy hormonalne czy raczej to norma. Zwykle przed okresem miałam powolny spadek, a tu taki psikus dziś

jacekuba2 lubi tę wiadomość

• dziama Nowa

Wysłany: 2 listopada 2016, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam coś nie tak z temp w tym cyklu w dniu miesiączki miałam 36.9 co zawsze było to dużo niżej a wysoka temp utrzymuje mi się cały cykl i nie wiemam czemu. Dziś mam 24 dc a tem 37

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2016, 14:24

• AniaMania Przyjaciółka

Wysłany: 2 listopada 2016, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To w 24 dc chyba jest ok, przynajmniej u mnie tak jest, ale przed okresem zawsze spada a tym razem się wybiła...

• dziama Nowa

Wysłany: 2 listopada 2016, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam tam mialo być ze dziś 14 dzień a temp 37

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2016, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I co tam słychać u Was dziewczyny ??? Ja od owulacji mam podwyższoną tem. myślałam że dostanę okres bo troche tem. mi spadła w 26dc i 27dc czułam się w tym czasie jak bym była chora , wypieki na polikach dzieś jest 28dc a tu taki skok tem w górę :/ jutro powinna dostać @ boli mnie brzuch jak w owulkę , sama już nie wiem co myśleć :/

• kasza Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2016, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi skoczyła w dniu okresu i to była ciąża :) a plamiłam już ze 3 dni... dostałam duphaston i właśnie karmię efekt - Julkę :)

Kto nie boi się wierzyć, że się uda?
    Ja nie, ja wierzę, wiara czyni cuda.. <3
    klz9vcqgoe25tgnv.png

klz9vcqggnhy4ejj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2016, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasza -super gratuluję ♡ mnie wczoraj na wieczór jak by w pachwinie kłuje , mam taki kłujący ból , dzisiaj jest mój 29dc i od rana też mam taki kłujący ból w dole brzucha jak by w pachwinie czy coś :/

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ