X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Skok temperatury 21dc
Odpowiedz

Skok temperatury 21dc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Paulinffbb Nowa

Wysłany: 20 marca 2019, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie Panie staram się z mężem o dzidzie aktualnie jest to nasz 6 cykl... owulacja wystąpiła w 14 dc od 19dc mam bóle miesiączkowe a w 20dc skok temp prosze Was o pomoc czy coś więcej to może oznaczać na teść za szybko czy hcg będzie już wiarygodne ? Dziewczyny prosze o pomoc w interpretacji jest szansa na ciaze ?? [url=https://ovufriend.pl/graph/182a14ce618c4bef380f802f64b551dd182a14ce618c4bef380f802f64b551dd.png] https://ovufriend.pl/thumb/182a14ce618c4bef380f802f64b551dd.png[/img][/url]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2019, 09:45

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2019, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fajnie rośnie ta temperatura u Ciebie. u mnie jakoś maleje ostatnio:)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ