X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Skok temperatury na drugi dzień spadek.
Odpowiedz

Skok temperatury na drugi dzień spadek.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ann22 Znajoma

Wysłany: 12 sierpnia 2019, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    Nie wiem co o tym mysleć? Pierwszy raz mam taką sytuacje. Testy owulacyjne pozytywne od 8-11 dc, śluz płodny jest, nastąpił w 12 dc skok temperatury. Na drugi dzień temperatura zaczęła spadać. Ovufriend wyznaczył owulaje na 11 dc. Co o tym sądzicie? Czy któraś z dziewczyn tak miała? Jest jakaś szansa na powodzenie w tym cyklu?
    08958f282f5df09308ab8c5e03ba0664.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2019, 16:09

• /Natalka Przyjaciółka

Wysłany: 12 sierpnia 2019, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kliknij pod wykresem takie oczko i skopiuj URL do wykresu

Ann22 lubi tę wiadomość

hchy3e3kiyb8yirx.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ