X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Skok temperatury na drugi dzień spadek.
Odpowiedz

Skok temperatury na drugi dzień spadek.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ann22 Znajoma

Wysłany: 12 sierpnia 2019, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    Nie wiem co o tym mysleć? Pierwszy raz mam taką sytuacje. Testy owulacyjne pozytywne od 8-11 dc, śluz płodny jest, nastąpił w 12 dc skok temperatury. Na drugi dzień temperatura zaczęła spadać. Ovufriend wyznaczył owulaje na 11 dc. Co o tym sądzicie? Czy któraś z dziewczyn tak miała? Jest jakaś szansa na powodzenie w tym cyklu?
    08958f282f5df09308ab8c5e03ba0664.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2019, 16:09

• /Natalka Przyjaciółka

Wysłany: 12 sierpnia 2019, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kliknij pod wykresem takie oczko i skopiuj URL do wykresu

Ann22 lubi tę wiadomość

hchy3e3kiyb8yirx.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ