Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów sluz płodny w ciązy
Odpowiedz

sluz płodny w ciązy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ewulaa Nowa

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy jest możliwe abym miała sluz płodny w ciązy? tzn bardzo podobny do płodnego , jest go mało i jest bardziej rwący , nie rozciąga sie na pare cm ale jest rozciągliwy i biały takie jakby grudki , dziś mam 36 dzien cyklu i okresu nadal brak a nie przypominam sobie zebym w poprzednich cyklach miała sluz podobny do płodnego przed @ , mam nieregularne cykle jednak zawsze miesciły sie w przedziale 22-39 dni

Ewa
  • surreal95 Przyjaciółka

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    udostępnij wykres

SYNEK! <3

gannflw1hmy15hvi.png

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ