Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Śluz po przytulanku
Odpowiedz

Śluz po przytulanku

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • malu Przyjaciółka

Wysłany: 10 czerwca 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od jakiegoś czasu zauważyłam, że od razu po przytulaniu się z mężem mam przezroczyste grudki. Śluz jest lepki lub rozciągliwy, sperma też płynna, a od razu po stosunku robią się żelki. O czym może to świadczyć?

• Aneczka98 Przyjaciółka

Wysłany: 13 czerwca 2014, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam pojęcia. Ja po przytulaniu w ogóle nie jestem w stanie śluzu określić. Nawet na drugi dzień jeszcze sperma ze mnie wypływa. Ale żadnych grudek nie zauważyłam.
    A może jakiś stan zapalny masz?

yuuds65gn1dknp0o.png
    scwz7xi.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ