X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Śluz wodnisty biały w trakcie ovu
Odpowiedz

Śluz wodnisty biały w trakcie ovu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • marysiaanna2609 Koleżanka

Wysłany: 1 września 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem już po owulacji. Z racji tego że byłam na clo śluz był dziwny w tym cyklu. Tzn nie był rozciągliwy tylko wodnisty i mętny. Nie wiecie może ile w takim śluzie przeżywają plemniki? Bo <3 było tylko dzień przed owu

uikl7ddlyrrx5kjt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak sluz wodnisty to rodzaj sluzu plodnego. ;)

Nie ma potrzeby zakladania nowego watku, by zadac jedno pytanie.

• Rossanna Koleżanka

Wysłany: 16 lutego 2016, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marysiaanna2609 wrote:
    Jestem już po owulacji. Z racji tego że byłam na clo śluz był dziwny w tym cyklu. Tzn nie był rozciągliwy tylko wodnisty i mętny. Nie wiecie może ile w takim śluzie przeżywają plemniki? Bo <3 było tylko dzień przed owu

Ja miałam tak samo , a po ovu brak śluzu ;p I to sprawdzałam testem owulacyjnym który wyszedł pozytywnie i było przed ovu i w trakcie :D i oby żołnierze mojego narzeczonego przetrwały :P

Walczę i walczyć będę o Ciebie , bo największym darem dla kobiety jest bycie matką . <3
    2x1ns8qtdlph8oic.png

svchflw1p631ze1p.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ