Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Śluz wodnisty koloru białego
Odpowiedz

Śluz wodnisty koloru białego

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • hellishangel Nowa

Wysłany: 14 maja 2016, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam problem z określeniem śluzu i zaznaczeniem go na wykresie. Pojawił się u mnie śluz wodnisty koloru białego o konsystencji mleka. Może któraś z was wie czy jest to śluz płodny czy nie płodny i jak mam go zaznaczyć na wykresie, czy jako wodnisty czy kremowy. Dziękuję za każdą odpowiedź.

• innamorata88 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2016, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hellishangel wrote:
    Mam problem z określeniem śluzu i zaznaczeniem go na wykresie. Pojawił się u mnie śluz wodnisty koloru białego o konsystencji mleka. Może któraś z was wie czy jest to śluz płodny czy nie płodny i jak mam go zaznaczyć na wykresie, czy jako wodnisty czy kremowy. Dziękuję za każdą odpowiedź.
    Zdecydowanie kremowy - śluz płodny jest przezroczysty, rozciągliwy o konsystencji białka kurzego.

Mikołaj 25.04.2011

08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
    27.02 3480g Michaś 56cm długości <3
  • hehyna Koleżanka

Wysłany: 15 maja 2016, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokladnie taki sluz jaki opisujesz mialam wczoraj (dzien w ktorym test owulacyjny wyszedl pozytywny i dzien po pieknym sluzie plodnym)... na swoim wykresie zaznaczylam jako wodnisty ale tez nie bylam pewna czy to wlasciwe podejscie.

2e56aae1cc6912e06cab78183e454385.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ