X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Śluz zasychający, tworzący białą skorupkę - jaki to śluz?
Odpowiedz

Śluz zasychający, tworzący białą skorupkę - jaki to śluz?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Efa24 Koleżanka

Wysłany: 17 sierpnia 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak w temacie :) nie wiem jak takowy zapisywać na wykresie :)

c55f3e3kw014menp.png
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zbadaj się palcem i zobacz co kryje się w środku.

Ja bym zaznaczyłam kremowy, bo ten wyróżnia się białym kolorem.

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • surreal95 Przyjaciółka

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lepki też może być biały

SYNEK! <3

gannflw1hmy15hvi.png

• Efa24 Koleżanka

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczerze? Mam jakąś blokadę psychiczną przed wkładaniem tam sobie palca... :-/ po prostu nie mogę go nawet tam wsunąć. Inna jakaś jestem...

c55f3e3kw014menp.png
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety, w takim razie nie możemy Ci pomóc.

Jest to jednej z etapów samokontroli i badania swojego ciała. Nikt nie zrobi tego za ciebie.

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pomagając szczęściu, czyli jak szybko zajść  w ciążę

Czy jest coś, co możesz zrobić, by zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę? Co może pomóc? Optymalny czas współżycia, „akrobacje łóżkowe” czy zdrowa dieta? Przeczytaj na co warto zwrócić uwagę starając się o dziecko, jakie są sposoby na zwiększenie szans na zajście w ciążę, a co najlepiej odłożyć na bok i skupić myśli na czymś innym.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ