Spadek temp 5dpo
-
Hejka, czy dziewczyny możecie zerknąć na mój wykres. Dziś 5dpo i znaczny spadek temp, czy to może być implantacja? Bo już się nakręcam 😆
Maginka23 lubi tę wiadomość
2 lata starań o 👦
08.2016 synek ♥️
Starania o rodzeństwo od 05.2018
05.2020 9tc 💔 -
boo123 wrote:Hejka, czy dziewczyny możecie zerknąć na mój wykres. Dziś 5dpo i znaczny spadek temp, czy to może być implantacja? Bo już się nakręcam 😆
boo123 lubi tę wiadomość
-
Zaczęłam grzebać a necie i jakaś lekarka napisała że najwcześniej 8dpo, ale przeglądałam wykresy ciążowe na owu i zdarzały się spadki w 5 dpo. No to teraz już naprawdę nie będę się mogła doczekać terminu @ 🙂2 lata starań o 👦
08.2016 synek ♥️
Starania o rodzeństwo od 05.2018
05.2020 9tc 💔 -
boo123 wrote:Hejka, czy dziewczyny możecie zerknąć na mój wykres. Dziś 5dpo i znaczny spadek temp, czy to może być implantacja? Bo już się nakręcam 😆
Tak to może być spadek implantacyjny ❤️ trzymam kciuki powodzenia ✊ 🙂 ❤️ 🍀boo123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJeśli to by było u mnie, to by nic dla mnie nie znaczyło.
Miałam już spadki w późniejszych dniach, z których nic nie wyniknęło, więc stwierdzam, że to po prostu jednodniowy spadek który może się zdarzyć w każdym dniu.
Ale u Ciebie może być inaczej, bardziej znasz swój organizm
-
Staram sie o kolejne dziecko ponad 3 lata. Spadki miewałam nieraz cykle nie zakonczone ani razu ciążą.
Ale trzymam kciuki bo w twoim przypadku moze byc inaczej03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 5t.💔
2 zarodki ❄️❄️
II transfer - 19.11.2024