X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów spadek temperatury a brak okresu a Euthyrox
Odpowiedz

spadek temperatury a brak okresu a Euthyrox

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Wonderwall Ekspertka

Wysłany: 8 lipca 2014, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 23:45

• vanessa Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja biorę euthyrox juz kilka lat i nigdy mi nic w cyklu nie zaburzył. Chyba że tsh Ci tak spadło że przeszło w nadczynność (co może chyba być przyczyna braku @) ale w to wątpię.

7 lat walki o Ciebie Kruszynko...

201701271765.png

(*) Aniołek Madzia 7 tc luty 2020 - w moim sercu pozostaniesz na zawsze
  • Wonderwall Ekspertka

Wysłany: 8 lipca 2014, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś

• vanessa Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinkie wrote:
    nadczynności nie mam, badałam TSH w piątek i wynosiło coś koło 0,8 :)
    No właśnie mówiła że wątpie w nadczynność :)
    @ nie zawsze pojawia sie w dzień spadku temp. może spaść przed @ albo w trakcie @ więc myślę że nie masz sie czym obawiać :)

7 lat walki o Ciebie Kruszynko...

201701271765.png

(*) Aniołek Madzia 7 tc luty 2020 - w moim sercu pozostaniesz na zawsze
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 15:42

• Wonderwall Ekspertka

Wysłany: 9 lipca 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ