X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Spadek temperatury na okres a jego brak
Odpowiedz

Spadek temperatury na okres a jego brak

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Yass Koleżanka

Wysłany: 22 stycznia 2023, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, mam pytanie.. od ostatnich 3 dni mam spadek temperatury dość konkretny 36,4, 36,2, dziś 36,3, gdzie zawsze przy takim spadku w ciagu 2 dni miałam okres bo wcześniej miałam wartości ponad 37 i też powinnam już dostać, bo 40 dzień cyklu.. (mam nieregularnie, dość długie po 30 ileś dni, 34-38 około) co się dzieje? Jaka może być przyczyną? Nie znam się na tym, poradźcie.. byłam chora niedawno, więc może przez to mi się spóźnia, ale nie rozumiem tego spadku? W jakich możliwościach może jeszcze spaść, jak nie na okres?

• Yass Koleżanka

Wysłany: 23 stycznia 2023, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś 36,1 i dalej nic się nie dzieje..

• Meeg Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2023, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Porostu zrob test jeeli podejrzewasz że możesz być w ciąży. Nie ma potrzeby duplikować tematu na kilka wątków 😉

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ