X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Specyficzny wykres

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ollqa Znajoma

Wysłany: 8 stycznia 2016, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, Zastanawiam się jak to jest z tym moim wykresem. Myślałam, że owulacji nie było. Zjawiła się później. Ze współżyciem się chyba nie wstrzeliliśmy. Okresu nie ma, wykres wygląda na trójfazowy. Albo to rozciągnięty cykl? Test ciążowy negatywny w dzień szacowanej miesiączki. 04ca70654221c374527a98517745cd36.png

• Asia_08 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Owu musiała byc pózniej, jestes w 9 dpo wiec test ok 13 dc wszystko wyjaśni. Powodzenia

uwo93e3kacedpezy.png
  • Asia_08 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli przed owu miałaś dobry płodny śluz to możliwe ze plemniki przetrwały do owu. Juz widziałam takie wykresy ciążowe ;)

uwo93e3kacedpezy.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ