X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Spójrzcie na wykres Please !:)
Odpowiedz

Spójrzcie na wykres Please !:)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Karuzella Debiutantka

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczęta, mierzę temperaturę od 3 cykli, ale na forum jestem nowa. Zerknijcie proszę na mój wykres, bo nie wiem, czy zaraz @ czy termometr oszalał :/

42f99ab76c867afdb64c17a4ae06475e.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 09:49

• Reni Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ile trwają Twoje cykle?

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Justeck Ekspertka

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardziej precyzyjne pomiary miałabyś mierząc termometrem z dwoma miejscami po przecinku. Na podstawie tego wykresu ciężko jest stwierdzić, czy Twoja dzisiejsza temperatura sięga linii podstawowej, czy też nie. Ale generalnie Twój spadek jest klasycznym objawem zbliżającej się @.

Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results. (anonim)
  • Karuzella Debiutantka

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni - ostatnie trzy cykle miały długość:30,22,33

• Karuzella Debiutantka

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justeck - łykam Duphaston od 16 dc (2 x dziennie) - czy możliwa jest niewydolność fazy lutealnej - chodzi mi o to, że trochę za wcześnie na okres przecież... chyba

• Justeck Ekspertka

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz, ja miałam cykle od 28 dni wzwyż, a tu nagle w lipcu 24 dni. Ale faktycznie biorąc pod uwagę długość fl to krótko. Gdyby to był jednorazowy spadek i natychmiastowy wzlot, to nie mówiłabym o niewydolności, ale Tobie stopniowo od kilku dni spadają tempki. Stąd też moje przypuszczenie, że nadchodzi u Ciebie okres.

Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results. (anonim)
  • Karuzella Debiutantka

Wysłany: 1 września 2014, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, koleżanki, podbijam temat,co powiecie dzisiaj na mój wykres? Testować?

• Karuzella Debiutantka

Wysłany: 7 września 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak tylko chciałam Wam powiedzieć, że jestem w ciąży:)

agniesja lubi tę wiadomość

• Justeck Ekspertka

Wysłany: 7 września 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje!! Uwielbiam się mylić w tę stronę! ;)

Karuzella lubi tę wiadomość

• gigsa Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karuzella wrote:
    Tak tylko chciałam Wam powiedzieć, że jestem w ciąży:)
    widziałam :) Gratuluję :)

Karuzella lubi tę wiadomość

Dominik i Michał <3 <3 NASZE DWA SKARBY <3 <3
    6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ