WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Sposoby

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • SOSENKA85 Debiutantka

Wysłany: 24 października 2016, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak lepiej mierzyć Wam temperature waginalnie czy oralnie?

SOSENKA85
  • Ikciu Znajoma

Wysłany: 25 października 2016, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszędzie mówią i piszą, że waginalnie, ale ważne jest, żeby cały cykl mierzyć jedną metodą i jak się chce zmienić np. z oralnego na waginalny to od nowego cyklu.

9 cs.
    [img][/img]atdci09kknf9dqaa.png
  • kuki123 Koleżanka

Wysłany: 25 października 2016, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mierzę oralnie i uważam,że jest ok. Zawsze umieszczam termometr w tym samym miejscu pod językiem z lewej str.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2016, 17:01

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2016, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja waginalnie, jakoś mam wrażenie, że ten pomiar jest bardziej mi przychylny ;-)

• karm3lka Autorytet

Wysłany: 28 października 2016, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z przyczyn mojego lenistwa,mierze w ustach :p sprawniej :p

2014 <3
    2017 <3
    'wizyta 13.12
    f2w3s65gs62rzre2.png
  • Papierówka Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2016, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dla bezpieczeństwa wolę oralnie, boję się że sobie wprowadzę jakieś bakterie waginalnie albo że sobie podrażnię coś termometrem ;) i z wygody ;)

<3 37+0tc 09.10.2020..... córeczka - witaj! <3
    [*] 4tc ciąża biochemiczna 11.2019
    [*] 5tc ciąża biochemiczna 09.2019
    <3 37+1 tc synek 13.10.2018 - witaj! <3
    [*] 12 tc puste jajo 02.08.2017
    [*] 17 tc synek 28.02.2017
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ