X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Sposoby

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • SOSENKA85 Debiutantka

Wysłany: 24 października 2016, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak lepiej mierzyć Wam temperature waginalnie czy oralnie?

SOSENKA85
  • Ikciu Znajoma

Wysłany: 25 października 2016, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszędzie mówią i piszą, że waginalnie, ale ważne jest, żeby cały cykl mierzyć jedną metodą i jak się chce zmienić np. z oralnego na waginalny to od nowego cyklu.

9 cs.
    [img][/img]atdci09kknf9dqaa.png
  • kuki123 Koleżanka

Wysłany: 25 października 2016, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mierzę oralnie i uważam,że jest ok. Zawsze umieszczam termometr w tym samym miejscu pod językiem z lewej str.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2016, 17:01

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2016, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja waginalnie, jakoś mam wrażenie, że ten pomiar jest bardziej mi przychylny ;-)

• karm3lka Autorytet

Wysłany: 28 października 2016, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z przyczyn mojego lenistwa,mierze w ustach :p sprawniej :p

2014 <3
    2017 <3
    'wizyta 13.12
    f2w3s65gs62rzre2.png
  • Papierówka Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2016, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dla bezpieczeństwa wolę oralnie, boję się że sobie wprowadzę jakieś bakterie waginalnie albo że sobie podrażnię coś termometrem ;) i z wygody ;)

<3 37+0tc 09.10.2020..... córeczka - witaj! <3
    [*] 4tc ciąża biochemiczna 11.2019
    [*] 5tc ciąża biochemiczna 09.2019
    <3 37+1 tc synek 13.10.2018 - witaj! <3
    [*] 12 tc puste jajo 02.08.2017
    [*] 17 tc synek 28.02.2017
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ