Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

starania

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • melenaxoxox Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co sadzicie o moim wykresie? mam jakies szanse w tym cyklu? :(

l22nqps6zs1m82ws.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po pierwsze szanse zawsze są.
    Po drugie dobrze by było mierzyć temperaturę o tej samej porze. Ale ze śluzu wygląda na to, że może była/będzie owulacja.
    Jeśli masz problem żeby mierzyć temperaturę o tej samej porze to kup może testy owulacyjne.

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://ovufriend.pl/graph/f55e81ea9d14c38b3e1e0cff456d26a9

Czy mam jakieś szanse w tym cyklu ? Dodam, że 2stycznia miałam zabieg łyżeczkowania..

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ty jesteś nie normalna? Po takim zabiegu znowu chcesz zajsc w ciaze dziewczyno wez sie puknij w glowe!! Zregeneruj sie najpierw po za tym widac ze nie ruszyla cie strata skoro znowu zaczynasz, powinnas odczekac min 2cykle

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ