X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

starania

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • melenaxoxox Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co sadzicie o moim wykresie? mam jakies szanse w tym cyklu? :(

l22nqps6zs1m82ws.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po pierwsze szanse zawsze są.
    Po drugie dobrze by było mierzyć temperaturę o tej samej porze. Ale ze śluzu wygląda na to, że może była/będzie owulacja.
    Jeśli masz problem żeby mierzyć temperaturę o tej samej porze to kup może testy owulacyjne.

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://ovufriend.pl/graph/f55e81ea9d14c38b3e1e0cff456d26a9

Czy mam jakieś szanse w tym cyklu ? Dodam, że 2stycznia miałam zabieg łyżeczkowania..

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ty jesteś nie normalna? Po takim zabiegu znowu chcesz zajsc w ciaze dziewczyno wez sie puknij w glowe!! Zregeneruj sie najpierw po za tym widac ze nie ruszyla cie strata skoro znowu zaczynasz, powinnas odczekac min 2cykle

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ